Kesäkerhot, koulujen kerhot, harrastustoiminta

Kesäkerhotoiminta

Kesäkerhoista lähetetään sähköpostitse infokirje huoltajille viimeistään 26.5.2023.

Kesätoiminnan hakuaika kesälle 2023 on päättynyt 31.3.2023 eikä uusia hakemuksia oteta enää vastaan.

Paikan saaneille ilmoitetaan sähköpostitse 5.4. mennessä.
Paikka tulee perua sähköpostitse osoitteeseen kasvatus-jaopetuskeskus@nokiankaupunki.fi 14.4. mennessä.

Koulujen yhteystiedot:

Harjuniityn koulu: Lautamiehenkatu 1, 37140 Nokia
Myllyhaan koulu: Hirsimäenkatu 30, 37100 Nokia
Nokian koulu: Puutteenkuja 5, 37120 Nokia

Nokian kaupungin sivistyspalvelut järjestää nokialaisille 1.-6. luokan oppilaille maksullista kesätoimintaa Harjuniityn, Myllyhaan ja Nokian kouluilla kesäkuun kahden ensimmäisen viikon ajan 5.-16.6.2023. Toiminta-aika on ma-pe klo 8-16 ja toimintaan sitoudutaan koko kahden viikon ajaksi. Toimintamaksu kahdelta viikolta on 100 euroa (sis. lounaan, välipalan ja vakuutuksen toiminta-ajalle).

Kesätoiminnalla pyritään helpottamaan huoltajien työssäkäynnin ja lasten loma-aikana tapahtuvan hoidon yhteensovittamista. Toimintaan otettaessa etusijalla ovat ensimmäisen luokan oppilaat. Mikäli hakijoita on enemmän kuin paikkoja, suoritetaan arvonta. Jos jonkin koulun ryhmä ei täyty, voidaan ryhmiä yhdistää.

Lisätietoja saa p. 050 395 1794 (ma-pe klo 9-15) / etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi (21.4. asti Anna Kunnari ja 24.4. alkaen Elina Moisio).

 

Koulujen kerhot

Kerhoja järjestetään kouluilla koulupäivän yhteydessä tai koulujen läheisyydessä. Kerhot ovat maksuttomia perusopetuksen oppilaille. Kerhotoiminnasta tiedotetaan Wilman kautta. Kerhoja ohjaavat koulujen opettajat ja ohjaajat sekä yhdistykset ja seuratoimijat. Toimintaa rahoitetaan hankkeiden kautta.

 

Koulujen harrastustoiminta

Maksuttomia harrastusryhmiä löytyy kouluilta. Harrastusryhmien lukujärjestykset ja lisää tietoa löytyy Harrasta Nokialla verkkosivulta. Linkki Harrasta Nokialla sivulle.