Kesäkerhot, koulujen kerhot, harrastustoiminta

Kesäkerhot 1.-2. luokan oppilaille

 

Nokian kaupungin sivistyspalvelut järjestävät 1.-2. luokan oppilaille maksullista kesätoimintaa kesäkuun kahden ensimmäisen viikon ajan.

Kesätoiminnalla pyritään helpottamaan huoltajien työssäkäynnin ja lasten loma-aikana tapahtuvan hoidon yhteensovittamista. Etusijalla ovat ensimmäisen luokan oppilaat. Mikäli hakijoita on enemmän kuin paikkoja, suoritetaan arvonta.

Kesätoimintaan sitoudutaan koko kahden viikon ajaksi. Toiminta on avoinna klo 8:00-16:00 välisen ajan. Toimintamaksu kahdelta viikolta on 100€. Maksu sisältää lounaan, välipalan ja vakuutuksen toiminta-ajalle.

Kesäkerhoista vastaa opetuksen suunnittelija, yhteystiedot löytyvät sivuston oikeasta ylälaidasta. Mobiililaitteella selatessa yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta.

 

Koulujen kerhot

Kerhoja järjestetään kouluilla koulupäivän yhteydessä tai koulujen läheisyydessä. Kerhot ovat maksuttomia perusopetuksen oppilaille. Kerhotoiminnasta tiedotetaan Wilman kautta. Kerhoja ohjaavat koulujen opettajat ja ohjaajat sekä yhdistykset ja seuratoimijat. Toimintaa rahoitetaan hankkeiden kautta.

 

Koulujen harrastustoiminta

Maksuttomia harrastusryhmiä löytyy kouluilta. Toimintaa koordinoi hankekoordinaattori Taina Antikainen. Harrastusryhmien lukujärjestykset ja lisää tietoa löytyy Harrasta Nokialla verkkosivulta. Linkki Harrasta Nokialla sivulle.