Nokia-kuosi

Nokian kaupungin oman kaupunkikuosin on suunnitellut nokialaisen Sokru Oy:n graafinen suunnittelija Outi Virtanen. Kuosin innoittajina ovat toimineet Nokian kaunis luonto vesistöineen sekä tutut maamerkit, kuten Tehdassaari, Nokian kirkko, Kerhola, kaupungintalo ja kylpylähotelli Eden. Lisäksi kuosissa on viittauksia kaupungin monipuoliseen yritys-, urheilu- ja kulttuurielämään.

Värillinen kuosi

Nokian kuosissa on leikkisällä piirrostyylillä kuvattuna kaupungin luontoa, eläimiä ja maamerkkejä.

Mustavalkoinen kuosi

Nokian kuosissa on leikkisällä piirrostyylillä kuvattuna kaupungin luontoa, eläimiä ja maamerkkejä.

Nokia-kuosista valmistetut tuotteet

Nokian kaupunki omistaa kaupunkikuosin käyttöoikeudet, ja sitä käytetään jatkossa muun muassa kaupungin liikelahjoissa. Nokian kaupunki voi myöntää kolmannelle osapuolelle oikeuden valmistaa tuotteita kaupalliseen tarkoitukseen Nokia-kuosia hyödyntäen. Jokaisesta tuoteideasta lupa haetaan erikseen.

Kolmannen osapuolen tulee hyväksyttää tuoteidea, vedos tai prototyyppi mukaan lukien myyntipakkaus sekä myynti- ja markkinointisuunnitelma Nokian kaupungilla. Mikäli valmistat Nokia-kuosista tuotteita myyntiin, tuotteiden myynnin ja markkinoinnin yhteydessä on mainittava suunnittelijan nimi: Outi Virtanen. Jos markkinoit tuotteita sosiaalisessa mediassa, suosittelemme käytettäväksi tunnisteita #nokiakuosi #nokiankaupunki #outivirtanen ja #sokru.

Nokia-kuosista sekä -kankaasta valmistettuja tuotteita myydään Nokian ydinkeskustassa sijaitsevassa sisustus- ja lahjatavaraliike Eveliinan Talossa (Välikatu 13).

Nokia-kangas

Printscorpio Oy valmistaa Nokia-kuosista tulostettuja kankaita. Nokia-kankaiden valikoimaan kuuluvat seuraavat tuotteet:

 • Puuvilla 149 g, leveys 150 cm
  • värillinen, iso ja pieni kuosikuvio
  • mustavalkoinen, iso kuosikuvio
 • Puuvilla-pellava 200 g, leveys 150 cm
  • värillinen, iso ja pieni kuosikuvio
  • mustavalkoinen, iso kuosikuvio
 • Puuvillaelastaanisingle 170 g, leveys 150 cm
  • värillinen, iso ja pieni kuosikuvio
  • mustavalkoinen, iso kuosikuvio

Nokia-kangasta voi tilata suoraan Printscorpiolta ja minimitilausmäärä on 20 metriä/kangaslaatu. Yhteyshenkilönä toimii Miia Porvali.

Nokia-suklaa

Suojärven Suklaatila Oy valmistaa Nokia-suklaata, jonka myyntipakkauksen kuvituksessa käytetään Nokia-kuosia. Suklaan makuna on maitosuklaa-vadelma-lakritsi ja levyn koko on 80 g. Nokia-suklaata voi tilata jälleenmyyntiin suoraan Suojärven Suklaatilalta.