Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus

Esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta on tarjolla ennen tai jälkeen esiopetuksen. Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus järjestetään lapsen esiopetusryhmässä tai perhepäivähoidossa mahdollisuuksien ja perheen toiveen mukaan.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta voi hakea lapselle, joka aloittaa/on esiopetuksessa. Sitä voi hakea esiopetushaun yhteydessä tai tarpeen ilmettyä myöhemmin.

Toimi näin

Haku esiopetukseen ja esiopetusta täydentävään varhaiskasvatukseen on viikoilla 10-11. Tee esiopetushakemus ensisijaisesti sähköisesti. Mikäli sähköinen hakeminen ei onnistu, tulosta hakemus kaupungin kotisivuilta. Hakemuksia saa myös päiväkodeista. Merkitse hakemukseen esiopetuspaikan toive ja lisäksi tarvettanne vastaava tuntimäärä esiopetusta täydentävälle varhaiskasvatukselle. Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatuspaikka vastaanotetaan sähköisesti.

Kun esiopetusta täydentävän varhaiskasvatuksen tarve päättyy, irtisano varhaiskasvatuspaikka ensisijaisesti sähköisesti ennen tarpeen päättymistä. Jos sähköinen irtisanominen ei onnistu, tee irtisanominen tulostettavalla lomakkeella. Irtisanoutumista ei voi tehdä takautuvasti.

Palvelun maksullisuus 

Maksullinen

Esiopetusta täydentävässä varhaiskasvatuksessa on käytössä hoitoaikaperusteinen laskutus.