Liikuntatilojen varaukset

Nokian kaupunki ylläpitää lukuisia sisäliikuntatiloja.

Vakituiset ( säännölliset) harjoitus- ja kilpailuvuorot haetaan joka vuosi huhti-toukokuun aikana (Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2019-2020 on haettavissa 23.4.2019-10.5.2019 klo 15 mennessä) Nokian kaupungin liikuntapalveluista sähköisellä lomakkeella. Myöhässä tulleet hakemukset käsitellään liikuntatiloissa jo olevat varaukset  huomioiden.

Nokian jäähallissa on kaksi kenttä, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti jääurheilua harrastavien seurojen käyttöön. Jäähallilla on myös yleisöluisteluvuoroja ja mailapelivuoroja. Koulut ja päiväkodit voivat varata vuoroja käyttöönsä erikseen määriteltävinä ajankohtina. Palloiluhalli soveltuu koripallon ja futsalin pelaamiseen ja on palloilua harrastavien seurojen käytössä. Budotilat soveltuvat kamppailulajien harrastamiseen. Budotilat ovat myös päiväaikaan koulujen ja päiväkotien käytössä. Koulujen liikuntasalit soveltuvat erilaisten liikuntalajien harrastamiseen. Sisäliikuntapaikat ovat ensisijaisesti Pirkan opiston ja nokialaisten liikuntaseurojen käytössä, mutta myös yksityiset henkilöt voivat hakea liikuntasaleihin. Mikäli sisäliikuntatiloissa on vapaata, voidaan sisäliikuntapaikkoihin hakea myös erillisvuoroja. Muiden kuin liikuntatilojen ( esim. luokat ) varaaminen tehdään suoraan kyseisen koulun rehtorille.

Tiloja vuokrataan ensisijaisesti nokialaisille seuroille, mutta muutkin voivat tiloja hakea. Tiloja voivat vuokrata niin yksityiset kuin yhteisöt ja yrityksetkin sähköisellä hakulomakkeella.