Liikuntatilojen varaukset

Nokian kaupunki ylläpitää lukuisia ulko- ja sisäliikuntatiloja

Käyttövuorot ovat haettavissa seuraavasti:

Ulkokentät 5.2.-16.2.2024 klo 12 mennessä
Kesävuorot 26.2.-8.3.2024 klo 12 mennessä
Vakituiset käyttövuorot 8.4.-19.4.2024 klo 12 mennessä

Varattavissa olevat kaupungin vapaa-ajan tilat ovat kulttuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisotiloja. Tilat tulee hakea viimeistään hakuajan viimeisenä päivänä klo 12 mennessä.

Lisätietoja: Hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimisto p. (03) 5652 0100
hyvinvointijavapaa-aika@nokiankaupunki.fi

Nokian palloiluareena

Nokian uusi palloiluareena valmistuu syksyllä 2024, tarkempi käyttöönotto ajankohta tarkentuu rakentamisen edetessä. Nokian palloiluareenan vakiovuorot kaudelle 2024-2025 haetaan vakituisten käyttövuorohaun yhteydessä 8.4.-19.4.2024 klo 12 mennessä.

Harjuniityn liikuntahalli

Harjuniityn liikuntahallissa on kaksi liikuntasalia ns. monitoimisali voimistelua ja eri lajien oheisharjoittelua varten sekä isosali eri palloilulajien harjoittelua ja kilpailuita varten.

Nuijamiestentien liikuntatilat

Nuijamiestentien liikuntatilat, ns. Budotilat soveltuvat kamppailulajien harrastamiseen. Budotilat ovat päiväaikaan tarvittaessa varattavissa koulujen ja päiväkotien käyttöön.

Koulujen liikuntasalit

Koulujen liikuntasalit soveltuvat kokonsa vuoksi erilaisten liikuntalajien harrastamiseen.

Sisäliikuntapaikat ovat ensisijaisesti Pirkan opiston ja nokialaisten liikuntaseurojen käytössä, mutta myös yksityiset henkilöt voivat hakea liikuntasaleihin. Mikäli sisäliikuntatiloissa on vapaata, voidaan sisäliikuntapaikkoihin hakea myös erillisvuoroja. Muiden kuin liikuntatilojen ( esim. luokat ) varaaminen tehdään suoraan kyseiselle koululle https://www.nokiankaupunki.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/perusopetus/koulujen-tilavaraukset/#c5e9eb28

Liikuntatiloja voivat vuokrata yhteisöt, yritykset ja yksityishenkilöt sivun vasemmassa reunassa olevilla sähköisillä hakemuksilla.

Nokian jäähalli

Nokian jäähallissa on kaksi kenttä, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti jääurheilua harrastavien seurojen käyttöön. Jäähallilla on myös yleisöluisteluvuoroja ja mailapelivuoroja. Myös nokialaiset koulut ja päiväkodit voivat varata vuoroja käyttöönsä hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimistosta hyvinvointijavapaa-aika@nokiankaupunki.fi