Liikuntatilojen varaukset

Tällä hetkellä kauden 2022-2023 vakiovuorojen käsittely on meneillään ja sähköinen kuuleminen on päättynyt. Seuraavan kerran uusia vakiovuoroja otetaan vastaan ja käsitellään elokuun 12. päivän jälkeen.

Nokian kaupunki ylläpitää lukuisia sisäliikuntatiloja

Vakituiset käyttövuorot ovat haettavissa vapaa-aikapalveluista kaudelle 2022-2023 seuraavasti:

Ulkokentät 7.-18.2.2022 klo 12 mennessä.
Kesävuorot vapaa-aika- ja liikuntatiloihin 21.2.-4.3.2022 klo 12 mennessä.
Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2022-2023 vapaa-aika- ja liikuntatiloihin
11.4.-22.4.2022 klo 12 mennessä. Haku päättynyt, elokuussa voi kysyä uusia vuoroja.
Lisätietoja: Vapaa-aikapalvelut p. (03) 5652 0100
vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi

 

Nokian jäähalli

Nokian jäähallissa on kaksi kenttä, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti jääurheilua harrastavien seurojen käyttöön. Jäähallilla on myös yleisöluisteluvuoroja ja mailapelivuoroja. Myös nokialaiset koulut ja päiväkodit voivat varata vuoroja käyttöönsä vapaa-aikapalveluiden toimistosta.

Nokian palloiluhalli

Palloiluhalli soveltuu tällä hetkellä vain koripallon pelaamiseen.

Harjuniityn liikuntahalli

Harjuniityn liikuntahallissa on kaksi liikuntasalia ns. monitoimisali voimistelua ja eri lajien oheisharjoittelua varten sekä isosali eri palloilulajien harjoittelua varten.

Nuijamiestentien liikuntatilat

Nuijamiestentien liikuntatilat, ns. Budotilat soveltuvat kamppailulajien harrastamiseen. Budotilat ovat päiväaikaan tarvittaessa varattavissa koulujen ja päiväkotien käyttöön.

Koulujen liikuntasalit

Koulujen liikuntasalit soveltuvat kokonsa vuoksi erilaisten liikuntalajien harrastamiseen.

Sisäliikuntapaikat ovat ensisijaisesti Pirkan opiston ja nokialaisten liikuntaseurojen käytössä, mutta myös yksityiset henkilöt voivat hakea liikuntasaleihin. Mikäli sisäliikuntatiloissa on vapaata, voidaan sisäliikuntapaikkoihin hakea myös erillisvuoroja. Muiden kuin liikuntatilojen ( esim. luokat ) varaaminen tehdään suoraan kyseisen koulun rehtorille.

Liikuntatiloja voivat vuokrata yhteisöt, yritykset ja yksityishenkilöt sivun vasemmassa reunassa olevilla sähköisillä hakemuksilla.