Liikuntatilojen varaukset

Nokian kaupunki ylläpitää lukuisia sisäliikuntatiloja.

Nokian jäähallissa on kaksi kenttä, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti jääurheilua harrastavien seurojen käyttöön. Jäähallilla on myös yleisöluisteluvuoroja ja mailapelivuoroja. Koulut ja päiväkodit voivat varata vuoroja käyttöönsä erikseen määriteltävinä ajankohtina. Palloiluhalli soveltuu koripallon ja futsalin pelaamiseen ja on palloilua harrastavien seurojen käytössä. Budotilat soveltuvat kamppailulajien harrastamiseen. Budotilat ovat myös päiväaikaan koulujen ja päiväkotien käytössä. Koulujen liikuntasalit soveltuvat erilaisten liikuntalajien harrastamiseen. Sisäliikuntapaikat ovat ensisijaisesti Pirkan opiston ja nokialaisten liikuntaseurojen käytössä. Vakituiset ( säännölliset) harjoitus- ja kilpailuvuorot haetaan Nokian kaupungin liikuntapalveluista sähköisellä lomakkeella. Mikäli sisäliikuntatiloissa on vapaata, voidaan sisäliikuntapaikkoihin hakea myös erillisvuoroja. Muiden koulutilojen varaaminen tehdään suoraan kyseisen koulun rehtorille.

Tiloja vuokrataan ensisijaisesti nokialaisille seuroille, mutta muutkin voivat tiloja hakea. Tiloja voi vuokrata niin yksityiset kuin yhteisöt ja yritykset.

Vakituiset ( säännölliset) harjoitus- ja kilpailuvuorot haetaan Nokian kaupungin liikuntapalveluista sähköisellä lomakkeella.

Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2018-2019 vapaa-aika- ja liikuntatiloihin 23.4.-11.5.2018 klo 15.00 mennessä.