Liikuntatilojen varaukset

Nokian kaupunki ylläpitää lukuisia sisäliikuntatiloja

Vakituiset käyttövuorot ovat haettavissa vapaa-aikapalveluista kaudelle 2021-2022 seuraavasti:
Ulkokentät 1.-12.2.2021 klo 15.00 mennessä.
Kesävuorot 15.-26.2.2021 klo 15.00 mennessä.
Vakituiset käyttövuorot 12.4.-23.4.2021 klo 15.00 mennessä.
Erillishakuaika kevään 2022 uuden Emäkosken koulun liikuntasasalin vuoroille on 28.10.-8.11.2021.
Vuoroja haetaan ajalle 17.1.-22.5.2022. Viikonloput on varattu pääasiassa otteluille, yksittäisiä vuoroja voidaan myöntää. Tarkista vapaat haettavat ajat tilavarauskalenteri-Timmistä.

Nokian jäähalli

Nokian jäähallissa on kaksi kenttä, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti jääurheilua harrastavien seurojen käyttöön. Jäähallilla on myös yleisöluisteluvuoroja ja mailapelivuoroja. Myös nokialaiset koulut ja päiväkodit voivat varata vuoroja käyttöönsä vapaa-aikapalveluiden toimistosta.

Nokian palloiluhalli

Palloiluhalli soveltuu tällä hetkellä vain koripallon pelaamiseen.

Harjuniityn liikuntahalli

Harjuniityn liikuntahallissa on kaksi liikuntasalia ns. monitoimisali voimistelua ja eri lajien oheisharjoittelua varten sekä isosali eri palloilulajien harjoittelua varten.

Nuijamiestentien liikuntatilat

Nuijamiestentien liikuntatilat, ns. Budotilat soveltuvat kamppailulajien harrastamiseen. Budotilat ovat päiväaikaan tarvittaessa varattavissa koulujen ja päiväkotien käyttöön.

Koulujen liikuntasalit

Koulujen liikuntasalit soveltuvat kokonsa vuoksi erilaisten liikuntalajien harrastamiseen.

Sisäliikuntapaikat ovat ensisijaisesti Pirkan opiston ja nokialaisten liikuntaseurojen käytössä, mutta myös yksityiset henkilöt voivat hakea liikuntasaleihin. Mikäli sisäliikuntatiloissa on vapaata, voidaan sisäliikuntapaikkoihin hakea myös erillisvuoroja. Muiden kuin liikuntatilojen ( esim. luokat ) varaaminen tehdään suoraan kyseisen koulun rehtorille.

Liikuntatiloja voivat vuokrata yhteisöt, yritykset ja yksityishenkilöt sivun vasemmassa reunassa olevilla sähköisillä hakemuksilla.