Talviliikuntapaikat

Nokian kaupungin ylläpitämiä luistinratoja talvikaudella 2021 on 14 kpl ja kaukaloita 8 kpl. Valaistuja kuntoratoja yht. 19 km. Kansanhiihtolatuja sekä kuntopolkuja ja –reittejä yli 90 km.

Latujen ja luistelukenttien karttasovellus

Nokian kaupungin ylläpitämät hiihtoladut ja luistelukentät löytyvät nyt karttasovelluksesta. Karttasovellus kertoo ajankohtaiset kunto- ja huoltotiedot siitä koska latu tai luistelukenttä on viimeksi kunnostettu tai huollettu.

Hiihtoladut

Karttasovelluksesta löydät tiedot Pohjois- ja Etelä-Nokian sekä Siuron laduista. Mitä paksumpi viiva on, sitä lähempänä huolto on tehty. Esimerkiksi paksuin viiva kertoo siitä, että latu on kunnostettu viimeisen kahden tunnin aikana. Latureitin yksityiskohtaiset huoltotiedot saat valitsemalla haluamasi kohdan latureitiltä. Ladun kunto ja tarkka huoltoajankohta löytyvät uuteen ikkunaan avautuvista tiedoista. Latujen valaistus alkaa hämäräkytkimen mukaan ja loppuu klo 21.

Luistelukentät ja kaukalot

Karttasovellus sisältää myös luistinradat ja kaukalot. Kentän sijainti ja kunto kerrotaan kartassa näkyvällä pallolla. Vihreä pallo kertoo siitä, että kenttä on aurattu ja sininen pallo kertoo siitä, että kenttä on jäädytetty. Jos kentän kohdalla on punainen pallo, kenttä on suljettu. Pallon koko kertoo siitä koska luistelukenttä on viimeksi kunnostettu. Mitä isompi pallo on, sitä lyhyempi aika viimeisestä kunnostuksesta on. Esimerkiksi isoin pallo kertoo siitä, että luistelukenttä on jäädytetty tai aurattu viimeisen tunnin aikana.

Luontopolut

Luontopoluilla ei ole erityistä talvikunnossapitoa, vaan polut pysyvät auki ulkoilijoiden toimesta.

Linkki luontopolkujen kotisivuille