Nuorisotilojen varaukset

Nokialla toimii kaksi nuorisotilaa: Harjuniityn koulunuorisotila ja Nuorisokahvila Nuksu kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa.

Nuorisotiloilla on mahdollisuus osallistua ohjattuun tai omaehtoiseen toimintaan. Pääosa toiminnasta on tarkoitettu 13-17 -vuotiaille, mutta toimintaa järjestetään myös alakouluikäisille. Nuorisotiloilla nuoret pääsevät itse suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa. Nuorisotilat ovat kaikille avoimia ja mukaan voi tulla aukioloaikoina ilman ennakkoilmoittautumista. Katso ajankohtaiset tiedot toiminnasta ja tapahtumista Nokian kaupungin verkkosivuilta tai nuorisotilojen facebook -sivuilta.

Nokian kaupungin Hyvinvoinnin ja vapaa-ajan tilojen vakituiset käyttövuorot ovat haettavissa seuraavasti:


8.4.-19.4.2024 Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2024-2025

Varattavissa olevat kaupungin vapaa-ajan tilat ovat kulttuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisotiloja. Tilat tulee hakea viimeistään hakuajan viimeisenä päivänä klo 12 mennessä.

Hinnaston löydät Hyvinvoinnin ja vapaa-ajan pääsivulta.

Nuorisotilojen tilavaraukset

 • Varausvahvistuksen jälkeen jälkeen tilavaraus muuttuu sitovaksi. Tilavarauksen voi tehdä 18-vuotta täyttänyt henkilö. Tiedustelut: Hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimisto Jaana Neuvonen p. 050 395 8832 (arkisin klo 9-15) tai etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi Tähdellä merkityt * kentät ovat pakollisia.
 • Varaajan tiedot: yksityishenkilön sukunimi ja etunimi tai yrityksen / yhteisön virallinen nimi
 • Laskutusta varten
 • Varattavat tilat ja ajankohdat

  Valitse haluamasi tila.
 • Lisätiedot

  Ilmoita minkälaisesta tilaisuudesta on kysymys
 • Ilmoita sen mukaan mitä on osallistujista suurin osa. Tietoa kerätään tilastointia varten.
 • Esimerkiksi onko varaus toistuva, viikoittainen tai kuukausittainen tai muut varaukseen liittyvät, huomioitavat aiheet.
 • Varausehdot

  Varatuista tiloista veloitetaan oimassa olevan hinnaston mukainen taksa. Pyydämme huomioimaan, että varausaikaan tulee sisältyä myös tilaisuuden valmisteluun käytetty aika, jolloin tila ei voi olla muiden varaajien käytössä. Huonetiloja saa käyttää vain varauksen mukaisesti. Muiden kuin varattujen huonetilojen käytöstä laskutetaan käytön mukaan. Varaaja on velvollinen huolehtimaan siitä, että tilaisuuden päättyessä ja ennalta sovittuun päättymisaikaan mennessä tila on tyhjä, sähkölaitteet kytketty pois päältä ja ovet on lukittu. Peruutukset tai muutokset tilavaraukseen tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuuden ajankohtaa sähköpostilla osoitteeseen: hyvinvointijavapaa-aika@nokiankaupunki.fi. Peruuttamattomista varauksista veloitetaan ennakkovarauksen mukaisesti. Tilojen varaaja sitoutuu ottaessaan tilat haltuunsa vastaamaan niissä tapahtuvasta toiminnasta ja huolehtimaan tilasta ja kalustosta niin, että ne ovat takaisin luovutettaessa yhtä hyvässä kunnossa kuin vastaanottohetkellä. Varaaja on velvollinen korvaamaan Nokian kaupungille tiloissa mahdollisesti varauksen aikana tapahtuneet tai muutoin varaajan huolimattomuudesta johtuvat vahingot. Tilat luovutetaan käyttöön kalusteineen, jotka siellä normaalisti ovat. Mikäli tilojen varaaja haluaa muuttaa kalusteiden järjestystä, on siitä huolehdittava itse. Samoin kalusteiden palauttamisesta paikoilleen tilaisuuden päättyessä vastaa varaaja. Varaaja huolehtii tilojen yleisestä siisteydestä varauksen päättymisajankohtaan mennessä. Nokian kaupungilla on oikeus periä erikseen sovittava lisämaksu ylimääräisestä siivouksesta, mikäli tilat eivät ole asianmukaisessa kunnossa varausajan päättyessä. Nokian kaupunki ei vastaa varaajan mukanaan tuomasta irtaimistosta, laitteista tai kalusteista tai näiden vahingoittumisesta. Yleisötilaisuuksissa tilan varaaja on velvollinen huolehtimaan kaikista tilaisuuden toteuttamiseen tarvittavista viranomaisluvista ja ilmoituksista. Nokian kaupunki voi perua tilavarauksen ylivoimaisen esteen sattuessa.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.