Talous- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvonnan palvelua saat valtion oikeusaputoimistosta. Voit kääntyä minkä tahansa oikeusaputoimiston puoleen kotikunnastasi riippumatta. Palvelua on mahdollista saada myös etäpalveluna videoyhteyden välityksellä.

Lisätietoja talous- ja velkaneuvonnasta sekä kaikkien oikeusaputoimistojen toimipaikkojen yhteystiedot löydät Talous- ja velkaneuvonnan verkkosivuilta www. talousjavelkaneuvonta.fi.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Talous- ja velkaneuvonnan palvelut on tarkoitettu yksityishenkilöille sekä pienimuotoista yritystoimintaa harjoittaville ammatin- ja elinkeinonharjoittajille. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Toimi näin

Talous- ja velkaneuvontaan kannattaa ottaa yhteyttä heti, kun kokee tarvitsevansa asiantuntijan apua tai kun velkatilanne on käynyt hallitsemattomaksi ja laskuja ja velkoja on vaikea hoitaa niiden erääntyessä.

Pirkanmaan oikeusaputoimiston Tampereen toimipaikan talous- ja velkaneuvonnan palvelut ovat käytettävissä ajanvarauksella. Aika tulee varata puhelimitse tai käymällä toimipaikassa.

Pirkanmaan oikeusaputoimisto
Tampereen toimipaikka, talous- ja velkaneuvonta

Käyntiosoite: Häkiläpolku 1 (2krs), Tampere
Puhelin: 029 56 60 715 (ajanvaraus)
Sähköposti: pirkanmaa.velkaneuvonta@oikeus.fi

Vastaanotto Nokian toimipisteessä (Kaupungintalo, 1. krs., Harjukatu 23, 37100 Nokia) vain etukäteen varattuna aikana. Aika varataan Pirkanmaan oikeusaputoimiston Tampereen toimipaikasta yllä näkyvästä puhelinnumerosta.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton