Nuorisotilat

Nuorisotilojen toiminta jatkuu rajoitetusti 1.3. asti. Nuorisotiloilla järjestetään pienryhmätoimintaa. Lisätietoja saa nuorisopalveluissa NYT sivustolta, nuoriso-ohjaajilta. Sekä kannattaa seurata Nuorten Nokia -kanavia Instagramissa ja Facebookissa, jossa tiedotamme reaaliaikaisesti toiminnastamme.

Pienryhmätoiminnassa huomioidaan koronavirukseen liittyvä turvallisuusohjeistus ja tehdään tarvittavat toimenpiteet, jotta toimintaan on mahdollisimman riskitöntä osallistua.

Nokian kaupungilla on kolme nuorisotilaa, keskustan uudessa kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitseva nuorisotila Nuksu (Härkitie 6), Harjuniityn nuorisotila (Lautamiehenkatu 1) ja Taidetalon nuorisotila (Souranderintie 7) . Nuorisotilatoiminta on nuorisopalveluiden perinteisin toimintamuoto. Nuorisotiloilla on tarjolla sekä ohjattua toimintaa että vapaata hengailua. Lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöihin, osallistua suunnitteluun ja toteutukseen ja vaikuttaa myös siihen, millaisia välineitä tiloille hankitaan.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Nuorisotilatoimintaa järjestetään eri tiloilla 5.luokkalaisista 19. vuotiaisiin. Katso tarkemmat tiedot tilojen omilta sivuilta. Ikäraja käytännöt vaihtelevat eri tilojen välillä.

Toimi näin

Nuorisotilat ovat kaikille avoimia ja mukaan voi tulla aukioloaikoina ilman ennakkoilmoittautumista.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Kaksi tyttöä pelaamassa Kimbleä nuorisotilalla
Nuorisotiloilla on monenlaista mukavaa tekemistä, kuten lautapelejä. Kuva: Mikko Ovaska