Nuorisotilat

Nuorisotilatoiminnassa on vapaamuotoista toimintaa, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Noudatamme nuorisotiloilla turvallisemman tilan periaatteita.

Nuorisotilatoiminta on nuorisopalveluiden perinteisin toimintamuoto. Nuorisotiloille voi tulla yksin tai kavereiden kanssa viettämään aikaa. Järjestämme yhdessä tilakävijöiden kanssa tiloille ohjelmaa ja teemailtoja. Noudatamme tiloilla turvallisemman tilan periaatteita.

Nokian kaupungilla on kaksi nuorisotilaa, keskustan torin vieressä sijaitseva nuorisotila Nuksu (Pirkkalaistori 1) ja Harjuniityn nuorisotila (Lautamiehenkatu 1). ja Emäkosken koulun yhteiskäyttötilassa (Ruskeepäänkatu 30) järjestämme ryhmätoimintaa esimerkiksi Sateenkaari-iltoja.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Järjestämme nuorisotilatoimintaa pääsääntöisesti 6. luokkalaisista - 17. -vuotiaisiin. Katso tarkemmat tiedot tilojen omilta sivuilta. Kysymme nuorelta meille tullessa nimen, iän, koulun ja huoltajan puhelinnumeron rekisteriimme. Pyydämme tietoja nuorten turvallisuutta ajatellen ja voidaksemme ottaa yhteyttä huoltajaan esimerkiksi mahdollisissa haastavissa tilanteissa. Rekisteriseloste löytyy kaupungin omilla sivuilla.

Toimi näin

Nuorisotilat ovat avoinna kolmena ja neljänä päivänä viikossa iltapäivästä iltaan. Nuorisotiloilla on tarjolla sekä ohjattua toimintaa että vapaata hengailua. Lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöihin, osallistua suunnitteluun ja toteutukseen ja vaikuttaa myös siihen, millaisia välineitä tiloille hankitaan.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Kaksi tyttöä pelaamassa Kimbleä nuorisotilalla
Nuorisotiloilla on monenlaista mukavaa tekemistä, kuten lautapelejä. Kuva: Mikko Ovaska