Nuorisotilat

Nuorisotilojen pienryhmät nuorisotiloilla on jatkunut. Voit varata itsellesi ja kaveriporukalle (max. 10 henkeä ja ma 17.5. 20 henkeä) ajan instagram- kanavilla tai whatsapissa. Viesteihin vastataan arkisin klo 13-14 ja varaukset katsotaan tulojärjestyksessä.
Nuorisotiloilla järjestetään iltaisin erilaista ohjelmaa. Tiloilla noudatetaan turvaohjeita ja maskeja suositellaan kaikille.

Nokian kaupungilla on kolme nuorisotilaa, keskustan uudessa kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitseva nuorisotila Nuksu (Härkitie 6), Harjuniityn nuorisotila (Lautamiehenkatu 1) ja Taidetalon nuorisotila (Souranderintie 7) . Nuorisotilatoiminta on nuorisopalveluiden perinteisin toimintamuoto. Nuorisotiloilla on tarjolla sekä ohjattua toimintaa että vapaata hengailua. Lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöihin, osallistua suunnitteluun ja toteutukseen ja vaikuttaa myös siihen, millaisia välineitä tiloille hankitaan.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Nuorisotilatoimintaa järjestetään eri tiloilla 5.luokkalaisista 19. vuotiaisiin. Katso tarkemmat tiedot tilojen omilta sivuilta. Ikäraja käytännöt vaihtelevat eri tilojen välillä.

Toimi näin

Nuorisotilat ovat kaikille avoimia ja mukaan voi tulla aukioloaikoina ilman ennakkoilmoittautumista.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Kaksi tyttöä pelaamassa Kimbleä nuorisotilalla
Nuorisotiloilla on monenlaista mukavaa tekemistä, kuten lautapelejä. Kuva: Mikko Ovaska