Opiskelijakortti

Nokian lukion maksuton opiskelijakortti

Nokian lukion opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan viralliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti on erittäin hyödyllinen ja se toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi Nokian lukiossa. Se kannattaa ottaa käyttöön heti opintojen alkaessa. Kortti on käytössäsi koko sen ajan, kun opiskelet Nokian lukiossa.

Opinnoistasi riippuen sinulla voi olla käytössä joko sininen tai vihreä opiskelijakortti.

  • Sininen ja vihreä kortti oikeuttavat tuhansien yritysten Slice-opiskelijaetuihin, joita voi lunastaa halki Suomen noin sadalla paikkakunnalla.
  • Sininen kortti oikeuttaa edellisten lisäksi VR:n ja Matkahuollon etuihin.

Slice.fi on Nokian lukion ulkopuolinen etupalvelu, jonka lukio on ostanut opiskelijoilleen (opiskelijoille maksuton). Lukio ei edellytä opiskelijakortin käyttöä omassa toiminnassaan. Lukio ei vastaa opiskelijakortilla saatavista eduista eikä niissä tapahtuvista muutoksista. Kortilla saatavista eduista voi katsoa lisätietoja sivulta slice.fi

 

Ota opiskelijakortti käyttöön

  1. Luvan antaminen: Kirjaudu Wilmaan selainversiolla. Valitse Lomakkeet: ”Lukio: Lupa tietojen luovutukseen sähköistä opiskelijakorttia varten” (lupa opiskelijakorttiin –> lupa 1 ja siihen rasti). Anna Slice.fi:lle lupa käsitellä tietojasi digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten. Tietosi siirtyvät Slicelle tunnin kuluessa. Lomake katoaa Wilmasta näkyvistä, kun lomake on täytetty.
  2. Valokuvan toimittaminen: Lataa korttia varten oma valokuvasi osoitteessa: Slice.fi/upload/nokianlukio. Jos sivu ilmoittaa, että opiskelijaa ei löydy, niin tiedonsiirto on vielä kesken (yritä tunnin kuluttua uudelleen).
  3. Sovellukseen kirjautuminen: Kuvan lataamisen jälkeen saat sähköpostiisi opiskelijakorttisi aktivointikoodit. Lataa Slice.fi -sovellus omasta sovelluskaupastasi, ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamilla tunnuksillasi.

Kortti on valmis, hyödynnä opiskelijaetusi ja ota ilo irti opiskeluistasi!

 

Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen

Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa Slice.fi/resetoi. Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua sähköpostiisi uudet sovellukset aktivointikoodit.

 

Nokian lukion opiskelijakortti (sininen) puhelimen näytöllä

 

Nokian lukion opiskelijakortti (vihreä) puhelimen näytöllä