Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyöntekijä auttaa sinua juuri niissä asioissa mihin apua kaipaat, mutta ennen kaikkea hän auttaa sinua löytämään oman juttusi. Mikäli et oikein tiedä keneltä kysyä, kysy etsivältä nuorisotyöntekijältä! Palvelu on tarkoitettu kaikille 15-29v nuorille ja löydät sen lähes jokaisesta Suomen kunnasta. Etsivä nuorisotyö on aina maksutonta ja sinulle täysin vapaaehtoista.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

• Ei ole asiaa, josta et voisi etsivältä kysyä, eikä ole asiaa, johon et etsivän kanssa yhdessä löytäisi vastauksia. Joskus pulmat ovat suurempia ja etsivä kulkee vierelläsi pidempään, joskus asiat lähtevät ratkeamaan nopeastikin, jolloin yhteistyö voi olla nopeammin ohi. Sinä päätät!
• Etsivä nuorisotyöntekijä haluaa aina kuulla mikä sinua motivoi ja mistä juuri sinä olet kiinnostunut. Mutta jos et vielä tiedä mikä se sun juttu on, etsivän kanssa on mahdollista tutkia myös sitä.
• Etsivän nuorisotyön periaatteisiin kuuluu, että yhdessä edistetään juuri sinun asioitasi.
• Etsivä nuorisotyöntekijä ei kuitenkaan tee päätöksiä tai toimi puolestasi, vaan sinä päätät mitä asioita käsittelette ja minkälaisia ratkaisuja elämässäsi teet.
• Yhteistyö perustuu luottamukseen ja on aina vapaaehtoista, työntekijä on vaitiolovelvollinen ja toimii aina sinun luvallasi.
• Voit saada tukea myös nimettömästi!
• Etsivä nuorisotyö on nuorelle täysin vapaaehtoista, luottamuksellista ja maksutonta.

Toimi näin

Nuori, voit ottaa suoraan yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään soittamalla, viestillä, Whatsappissa, Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissa, Discordissa tai täytä yhteydenottopyyntö osoitteessa https://yhteysetsivaan.fi/ !
Voit myös tulla nyppäämään hihasta aina vastaantullessa.

Viranomaistahot: jätä yhteydenottopyyntö osoitteessa https://yhteysetsivaan.fi/

Palvelun maksullisuus 

Maksuton