Etsivä nuorisotyö

Me autamme, jos tulevaisuuden suunnitelmasi ovat epäselvät, olet vailla asuntoa, toimeentuloa, työtä, opiskelupaikkaa tai muuten vain on suunta hukassa.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29 -vuotiaille koulutuksen ja työelämän ulkopuolella oleville nuorille sekä niille, jotka muuten kokevat tarvitsevansa tukea. Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori sekä auttaa hänet sellaisten palvelujen piiriin, joita nuori kokee omassa elämäntilanteessaan tarvitsevansa.
Nuorisolain mukaan perusopetuksen, toisen asteen oppilaitoksien sekä puolustusvoimien on ilmoitettava etsivään nuorisotyöhön sellaisen nuoren tiedot, joka keskeyttää opinnot tai varusmies- /siviilipalveluksen. Myös muut viranomaiset, kuten Kela, voivat ilmoittaa etsivään nuorisotyöhön nuoren yhteystiedot, jos arvioidaan, että nuoren tilanne ja tuen tarve sitä vaatii.
Etsivässä nuorisotyössä toimitaan kuitenkin aina nuoren itsensä antamien tietojen, toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Etsivä nuorisotyö on nuorelle täysin vapaaehtoista, luottamuksellista ja maksutonta.

Toimi näin

Ota suoraan yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään!

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Miten etsivän nuorisotyöntekijän tavoittaa?

 

Etsivien toimisto löytyy Kerholan kellarista, osoitteesta Souranderintie 13, 37100 Nokia

Kirsimari p.040 1334 199

Tuire p.040 1334 198

 

Etsiviin nuorisotyöntekijöihin voi olla yhteydessä soittamalla, viestillä, whatsapissa, facebookissa, instassa tai nyppäämällä hihasta aina vastaan tullessa.