Palaute

Voit antaa meille palautetta; kehitysehdotuksia, kritiikkiä tai kiitoksia monin eri tavoin. Palautteesi on meille tärkeää, sillä se auttaa meitä parantamaan palveluamme.

Nokian kaupungin palautekanava

Karttapohjaisen palautekanavan kautta voit tarkastella annettuja palautteita ja seurata niiden käsittelyn etenemistä. Palautekanavan kautta voit jättää palautetta myös ilman sijaintitietoa kartassa.

Katuasioiden palvelunumero (03) 5652 0333

Infrapalvelun palvelunumeroon voit soittaa katujen kunnossapitoon liittyvistä asioista niin kesällä kuin talvella.

Palvelunumero 03 5652 0333 toimii vuorokauden ympäri joka päivä. Numeroon voit ilmoittaa katu-, liikunta- ja viheralueisiin liittyvät vikailmoitukset. Huomioithan, että katuvalojen vikailmoitukset voi tehdä myös sähköpostitse osoitteeseen katuvalot(at)nokiankaupunki.fi.

Verkkopalvelua koskeva palaute

Jokainen kaupungin palvelukeskus tai yksikkö vastaa omista sivuistaan tällä sivustolla. Sivustoa yleisesti käsittelevää tai tekniseen toimivuuteen liittyvää palautetta, voit lähettää suoraan webmasterille osoitteeseen: webmaster(at)nokiankaupunki.fi. Samaan osoitteeseen ovat tervetulleita myös kaikki kotisivujamme koskevat parannusehdotukset ja kehittämisideat.

 

Asiointi ja neuvonta - Palautelomake

  • Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä lähettämääsi palautteeseen liittyen, muista jättää yhteystietosi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.