Koulupäivän rakenne

Emäkosken koululla opiskellaan välillä 8.20-15.55. Ruokailuvuoroja on kaksi.

Oppitunnit

1.                             08.20 – 09.05 (välitunti 5 min) (päivänavaus 9.10 – 9.15)

2.                             09.15 – 10.00 (välitunti 15 min)

3.                             10.15 – 11.00 (1.ruokailu klo 11.00 -11.30)

4 a.                          11.15 – 12.00 (2.ruokailu klo 12.00-12.30)

4 b.                          11.30 – 12.15 (välitunti 15 min)

5.                             12.30 – 13.15 (ulkovälitunti 15 min)

6.                             13.30 – 14.15 (välitunti 5 min)

7.                             14.20 – 15.05 (välitunti 5 min)

8.                             15.10 – 15.55

 

Kouluruokailun ruokalistan näet täältä.