Kirjastoauto

Kirjastoauton reittisovellus Sivunen

Reittisovellus Sivusesta näet helposti kirjastoauton pysäkit ja aikataulut. Voit seurata kirjastoauton kulkua kartalla ja saat tiedon kirjastoauton arvioidusta saapumisajasta. Jos auto ei lähde reitille esimerkiksi autossa ilmenneen vian vuoksi, asiakkaille ilmoitetaan siitä Sivusessa. Sovellus on käytettävissä tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla.

Aikataulu syksy 2020 (pdf-tiedosto)

Etsi itsellesi sopivin pysäkki ja tule käymään! Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita myös päiväkoti- ja koulupysäkeille.

Kirjastoautossa on lainattavana noin neljätuhatta kirjaa, 27 lehtivuosikertaa, konsolipelejä, elokuvia, äänikirjoja ja musiikkia. Jos et löydä auton kokoelmasta haluamaasi aineistoa, virkailijat tuovat sen mahdollisimman pian omalle pysäkillesi. Voit myös itse tehdä varauksia PIKI-verkkokirjastossa. Varaukset Nokian kaupunginkirjaston kokoelmasta  (pääkirjasto, Linnavuoren kirjasto ja kirjastoauto) ovat maksuttomia. Muista PIKI-kirjastoista tulevat seutuvaraukset maksavat 2€ / varaus.

Kaupunginkirjaston uutuusluettelosta näet uusimmat hankinnat. Kirjastoautosta lainatun aineiston voi palauttaa ilman kuljetusmaksua kaikkiin PIKI-kirjastojen toimipisteisiin ja päinvastoin.

Tule tutustumaan jatkuvasti vaihtuvaan kokoelmaan!

 

Nokian kirjastoauto pysäkillä kesäisenä päivänä.

kuva: Inka Virolainen