Kirjastoauto

 

Kirjastoauto ajaa aikataulun mukaisesti koronarajoitusten aikana.

Kirjastoauton reitteihin ja aikatauluihin koronarajoitukset eivät vaikuta. Kirjastoauto ajaa aikataulussaan ja käytössä olleesta kioskimallista luovuttiin 13.9.2021. Kirjastoautoon pääsee siis taas hyllyjen väliin itse valitsemaan aineistoa. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Kirjastoauton reittisovellus Sivunen 

Reittisovellus Sivusesta näet helposti kirjastoauton pysäkit ja aikataulut. Valitettavasti Sivunen ei enää näytä missä auto kulkee juuri nyt, ja etsimmekin tähän toista ratkaisua. Jos auto ei lähde reitille esimerkiksi autossa ilmenneen vian vuoksi, asiakkaille ilmoitetaan siitä Sivusessa. Sovellus on käytettävissä tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla.

Aikataulu_syksy2021.pdf (pdf)

Etsi itsellesi sopivin pysäkki ja tule käymään! Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita myös päiväkoti- ja koulupysäkeille.

Kirjastoautossa on lainattavana noin neljätuhatta kirjaa, 25 lehtivuosikertaa, konsolipelejä, elokuvia, äänikirjoja ja musiikkia. Jos et löydä auton kokoelmasta haluamaasi aineistoa, virkailijat tuovat sen mahdollisimman pian omalle pysäkillesi. Voit myös itse tehdä varauksia PIKI-verkkokirjastossa. Varaukset Nokian kaupunginkirjaston kokoelmasta  (pääkirjasto, Linnavuoren kirjasto ja kirjastoauto) ovat maksuttomia. Muista PIKI-kirjastoista tulevat seutuvaraukset maksavat 2€ / varaus.

Kirjastoautosta lainatun aineiston voi palauttaa ilman kuljetusmaksua kaikkiin PIKI-kirjastojen toimipisteisiin ja päinvastoin.

Tule tutustumaan jatkuvasti vaihtuvaan kokoelmaan!

Kirjastoauto kesäpäivänä Joutsijoen pysäkillä.
kuva: Inka Virolainen