Lukio

Kevään 2023 ylioppilasjuhlan suora videolähetys 3.6. klo 10

YO-juhla lauantaina 3.6.2023 klo 10:00.

Linkki juhlan suoraan videolähetykseen (avaa YouTube-linkki uuteen välilehteen)

 

Kerholan pienen koon takia vierasmäärää joudutaan rajoittamaan, jotta jokaisen valmistuvan ylioppilaan omaisia mahtuisi paikalle. Lukion ykköset ja kakkoset seuraavat juhlan striimattuna.

 

 

Tervetuloa Nokian lukioon!

 

Nokian lukio on vireä ja laadukas lähilukio, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Nokian keskustan tuntumassa. Tarjoamme opiskelijoillemme laajan opintovalikoiman, joka mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen lukio-opiskelun. Tämä luo opiskelijoille hyvät valmiudet jatko-opintoihin ja muihin tulevaisuuden haasteisiin.

Nokian lukiossa on valtakunnallisten opintojaksojen lisäksi paljon koulukohtaisia opintojaksoja, muun muassa matematiikassa ja luonnontieteissä sekä kielissä on laaja opintotarjonta. Nokian lukiossa toimii myös erillinen urheiluluokka, jossa on mahdollista yhdistää aktiivinen urheiluharrastus lukio-opintoihin. Nokian lukiossa opiskelija voi suorittaa musiikin, puheviestinnän, teatteritaiteen, kuvataiteen ja liikunnan lukiodiplomit.

Meille tärkeitä asioita ovat yhteisöllisyys, paikallisuus ja yhteistyö sidosryhmiemme kanssa. Kansainvälisyys on kiinteä osa opiskeluarkeamme. Opiskelijoillamme on hyvät mahdollisuudet kansainvälistyä lukio-opintojensa aikana.

 

Nokian lukion opiskelijoita istumassa iloisina Silta-kampuksen opinportailla

 

 

Osoite

Kankaantaankatu 4

37100 Nokia

 

Nokian lukion uusi logo