Lukio

Nämä ovat Nokian lukion viralliset kotisivut 23.9.2020 alkaen.

 

Tervetuloa Nokian lukioon!

 

Nokian lukio on vireä ja laadukas lähilukio, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Nokian keskustan tuntumassa. Tarjoamme opiskelijoillemme laajan kurssivalikoiman, joka mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen lukio-opiskelun. Tämä luo opiskelijoille hyvät valmiudet jatko-opintoihin ja muihin tulevaisuuden haasteisiin.

Nokian lukiossa on valtakunnallisten kurssien lisäksi paljon koulukohtaisia kursseja, muun muassa matematiikassa ja luonnontieteissä sekä kielissä on laaja kurssitarjonta. Nokian lukiossa toimii myös erillinen urheiluluokka, jossa on mahdollista yhdistää aktiivinen urheiluharrastus lukio-opintoihin. Nokian lukiossa opiskelija voi suorittaa musiikin, puheviestinnän, teatteritaiteen, kuvataiteen ja liikunnan lukiodiplomit.

Meille tärkeitä asioita ovat yhteisöllisyys, paikallisuus ja yhteistyö sidosryhmiemme kanssa. Kansainvälisyys on kiinteä osa opiskeluarkeamme. Opiskelijoillamme on hyvät mahdollisuudet kansainvälistyä lukio-opintojensa aikana.

Osoite

Kylmänojankatu 3

37100 Nokia

 

Nokian lukion logo

 

Linkkejä

Wilma

Office 365

Nokian lukion Instagram

Nokian lukion Facebook

Ruokalista

 

Linkkejä henkilökunnalle

Populus

Henkilökunnan sähköposti (uusi kirjautumissivu: Office 365)

  • Huom: Jos selain heittää sinut edu-postiin (@edu.nokiankaupunki.fi), niin kokeile käyttää hallintopostiin kirjautumiseen jotakin eri selainta. Kirjaudu ulos ja vaihda käyttäjää.
  • Helpointa on käyttää tietokoneen Outlook-työpöytäsovellusta, jonne saa lisättyä näkyviin molemmat postilaatikot (tiedosto –> lisää tili).

Henkilökunnan sähköposti (vanha kirjautumissivu, joka ei useimmilla enää toimi)