Lukio

Nämä ovat Nokian lukion viralliset kotisivut 23.9.2020 alkaen.

 

Tervetuloa Nokian lukioon!

 

Nokian lukio on vireä ja laadukas lähilukio, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Nokian keskustan tuntumassa. Tarjoamme opiskelijoillemme laajan kurssivalikoiman, joka mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen lukio-opiskelun. Tämä luo opiskelijoille hyvät valmiudet jatko-opintoihin ja muihin tulevaisuuden haasteisiin.

Nokian lukiossa on valtakunnallisten kurssien lisäksi paljon koulukohtaisia kursseja, muun muassa matematiikassa ja luonnontieteissä sekä kielissä on laaja kurssitarjonta. Nokian lukiossa toimii myös erillinen urheiluluokka, jossa on mahdollista yhdistää aktiivinen urheiluharrastus lukio-opintoihin. Nokian lukiossa opiskelija voi suorittaa musiikin, puheviestinnän, teatteritaiteen, kuvataiteen ja liikunnan lukiodiplomit.

Meille tärkeitä asioita ovat yhteisöllisyys, paikallisuus ja yhteistyö sidosryhmiemme kanssa. Kansainvälisyys on kiinteä osa opiskeluarkeamme. Opiskelijoillamme on hyvät mahdollisuudet kansainvälistyä lukio-opintojensa aikana.

 

Kuusi hymyilevää lukiolaista Nokian lukion aulassa kädet toistensa harteilla.

 

Osoite

Kylmänojankatu 3

37100 Nokia

Nokian lukion logo

 

Linkkejä

Wilma

Office 365

Nokian lukion Instagram

Nokian lukion Facebook

Ruokalista

 

Linkkejä henkilökunnalle

Populus

Henkilökunnan sähköposti

  • Huom: Jos selain heittää sinut edu-postiin (…@edu.nokiankaupunki.fi), niin kokeile käyttää hallintopostiin kirjautumiseen jotakin eri selainta. Tai kirjaudu ulos ja vaihda käyttäjää.
  • Voit myös käyttää internet-selaimen sijaan tietokoneen Outlook 2016 -työpöytäsovellusta, jonne saa lisättyä näkyviin molemmat postilaatikot (tiedosto –> lisää tili).