Lukio

Syksyllä 2022 lukuvuosi alkaa keskiviikkona 10.8.2022 uudella kampuksella (Kankaantaankatu 4). Ensimmäisen vuoden opiskelijat aloittavat klo 10 ja muut klo 11.

  • Kaksoistutkintolaisten lukio-opetus alkaa torstaina 11.8.2022 (työjärjestykseen merkittyinä lukiopäivinä).

 

Tervetuloa Nokian lukioon!

 

Nokian lukio on vireä ja laadukas lähilukio, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Nokian keskustan tuntumassa. Tarjoamme opiskelijoillemme laajan opintovalikoiman, joka mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen lukio-opiskelun. Tämä luo opiskelijoille hyvät valmiudet jatko-opintoihin ja muihin tulevaisuuden haasteisiin.

Nokian lukiossa on valtakunnallisten opintojaksojen lisäksi paljon koulukohtaisia opintojaksoja, muun muassa matematiikassa ja luonnontieteissä sekä kielissä on laaja opintotarjonta. Nokian lukiossa toimii myös erillinen urheiluluokka, jossa on mahdollista yhdistää aktiivinen urheiluharrastus lukio-opintoihin. Nokian lukiossa opiskelija voi suorittaa musiikin, puheviestinnän, teatteritaiteen, kuvataiteen ja liikunnan lukiodiplomit.

Meille tärkeitä asioita ovat yhteisöllisyys, paikallisuus ja yhteistyö sidosryhmiemme kanssa. Kansainvälisyys on kiinteä osa opiskeluarkeamme. Opiskelijoillamme on hyvät mahdollisuudet kansainvälistyä lukio-opintojensa aikana.

 

Kuusi hymyilevää lukiolaista Nokian lukion aulassa kädet toistensa harteilla.

 

Osoite

Kankaantaankatu 4

37100 Nokia

 

Nokian lukion uusi logo