Tietosuoja ja rekisteriselosteet

Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan vuonna 2016. Sitä on sovellettu kansallisesti toukokuusta 2018 alkaen henkilötietojen käsittelyyn sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Asetuksen tavoitteena on varmistaa, että ihmisten oikeus henkilötietojen suojaan ja sitä kautta yksityisyyteen toteutuu myös digitaaliaikana.

Lisätietoa tietosuojasta voit lukea tietosuojavaltuutetun verkkosivuilta: Tietosuojavaltuutetun toimisto. 

Tietosuoja-asiat Nokian kaupungilla

Nokian kaupungin tietosuojavastaavat ovat:

  • Terttu Haataja, konsernipalvelut
  • Elina Kekki, terveyspalvelut

Tavoitat meidät kaikki samasta sähköpostiosoitteesta: tietosuojavastaavat(at)nokiankaupunki.fi.

Tietosuojakysymyksissä sähköpostiin ei kannata laittaa yhteydenottovaiheessa arkaluontoisia tietoja kuten syntymäaikaa tai henkilötunnusta. Lyhyt tapahtumakuvaus ja omat yhteystiedot riittävät. Sinuun otetaan yhteyttä ja kysytään tarkempia tietoja.

Henkilötietojen käsittely kaupungin rekistereissä

Mikäli haluat selvittää omien henkilötietojesi käsittelyä kaupungin rekistereissä, voit soittaa tietosuojavastaava Terttu Haatajalle numeroon 040 7799007 ja tilata salatun sähköpostiyhteyden, jossa tietosi voidaan välittää turvallisesti.

Voit myös täyttää paperisen lomakkeen. Selvityspyyntö omien henkilötietojen käsittelystä, täytettävä ja tulostettava lomake: Selvityspyyntölomake henkilötiedot (pdf).

Henkilötietojen korjaamisen vaatimus, tulosta ja täytä lomake: Vaatimus rekisteritietojen korjaamisesta (pdf).

Paperilomakkeiden palautusosoite:
Nokian kaupunki/kirjaamo
Harjukatu 23, PL2
37101 Nokia

Perusturvapalveluiden osalta lisätietoa ja tietopyyntölomake: Perusturvapalveluiden tietosuoja ja rekisteriselosteet. 

Perusturvan tietosuojalomakkeiden palautusosoite:
Perusturvapalveluiden kirjaamo,
Vihnuskatu 3, 37150 Nokia