Ohjattu liikunta

Liikuntapalveluiden ohjattujen liikuntaryhmien kevätkausi 2020 on päättynyt 13.3. Terveysliikuntaryhmien ja uimakoulujen asiakasmaksujen mahdollisista hyvityksistä ja liikuntatilojen sulkuhetkellä voimassaolevien kuntosalikorttien, BMI-korttien ja uimakorttien voimassaoloaikojen mahdollisesta jatkamisesta päättää sivistyslautakunta 22.4.2020. Asiasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Liikuntapalvelut järjestää ohjattua terveyttä edistävää liikuntaa lapsille, aikuisille ja ikääntyneille. Liikuntapalvelut järjestää alkeisuimakouluja 5-vuotta täyttäneille lapsille ja perheuinteja 2­­­  –5-vuotiaille lapsille vanhempineen Nokian uimahallissa. Näihin uintiryhmiin ilmoittaudutaan ennakkoon. Työikäisten liikuntaryhmät ovat avoimia liikuntaryhmiä, jotka toimivat kertamaksulla. Ikääntyneiden liikunnassa osa ryhmistä edellyttää ennakkoilmoittautumista, osa on avoimia ja maksuttomia.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Ryhmät on suunnattu ensisijaisesti Nokian kaupungin asukkaille, mutta yhtälailla kaikki muutkin ovat vapaasti tervetulleita.

Toimi näin

Osa ohjatuista ryhmistä edellyttää ennakkoilmoittautumista. Liikuntaryhmiin ja uimakouluihin ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella erikseen määriteltynä ajankohtana.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

 Lisätietoja ohjatuista liikuntaryhmistä saat tälle sivustolle myöhemmin julkaistavista Syksyn 2020 liikuntakalentereista. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.
Alkeisuimakoulut ja perheuinnit