Ohjattu liikunta

Liikuntapalvelut järjestää ohjattua terveyttä edistävää liikuntaa lapsille, aikuisille ja ikääntyneille. Liikuntapalvelut järjestää alkeisuimakouluja 5-vuotta täyttäneille lapsille ja perheuinteja 2­­­–5-vuotiaille lapsille vanhempineen Nokian uimahallissa. Näihin uintiryhmiin ilmoittaudutaan ennakkoon. Työikäisten liikuntaryhmät ovat avoimia liikuntaryhmiä, jotka toimivat kertamaksulla. Ikääntyneiden liikunnassa osa ryhmistä edellyttää ennakkoilmoittautumista, osa on avoimia ja maksuttomia.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Ryhmät on suunnattu ensisijaisesti Nokian kaupungin asukkaille, mutta yhtälailla kaikki muutkin ovat vapaasti tervetulleita.

Toimi näin

Osa ohjatuista ryhmistä edellyttää ennakkoilmoittautumista. Liikuntaryhmiin ja uimakouluihin ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella erikseen määriteltynä ajankohtana.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Osa ryhmistä on maksuttomia, maksullisuus ilmoitetaan erikseen.

Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestää ohjattuja liikuntaryhmiä ikääntyneille, työikäisille, lapsille ja nuorille sekä perheille. Lisätietoja saat alla olevista liikuntakalentereista. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.
liikekalenteri 2020 kevät kuva
perheliik-kiss syksy 2020, kuva
Alkeisuimakoulut ja perheuinnit