Sisäliikuntapaikat

Vuorojen käyttäjien tulee huolehtia avainten päivityksestä ennen vuorojen alkua. Päivitys tehdään Hyvinvointi ja vapaa-aikatoimistolla, Kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa aukioloaikana.

Nokian kaupunki ylläpitää lukuisia sisäliikuntatiloja.

Nokian jäähallissa on kaksi kenttä, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti jääurheilua harrastavien seurojen käyttöön. Jäähallilla on kaupungin järjestämiä yleisöluisteluvuoroja ja mailapelivuoroja. Koulut ja päiväkodit voivat varata vuoroja käyttöönsä erikseen määriteltävinä ajankohtina.

Palloiluhalli soveltuu koripallon ja futsalin pelaamiseen ja on palloilua harrastavien seurojen käytössä.

Budotilat soveltuvat kamppailulajien harrastamiseen. Budotilat ovat myös päiväaikaan koulujen ja päiväkotien käytössä. Koulujen liikuntasalit soveltuvat erilaisten liikuntalajien harrastamiseen.

Muiden koulutilojen varaaminen tehdään suoraan kyseisen koulun rehtorille.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Sisäliikuntapaikat ovat ensisijaisesti Pirkan opiston ja nokialaisten liikuntaseurojen käytössä, mutta muutkin voivat tiloja hakea. Tiloja voi vuokrata niin yksityiset kuin yhteisöt ja yritykset.

Toimi näin

Vakituiset ( säännölliset) harjoitus- ja kilpailuvuorot haetaan Nokian kaupungin liikuntapalveluista keväisin sähköisellä lomakkeella.
Vapaita erillisvuoroja voi etsiä Timmi-tilanvarauskalenterista ja niitä voi hakea liikuntapalveluista sähköisellä lomakkeella. Kaikkien liikuntatilojen varatut vuorot näkyvät Timmissä.

Palvelun maksullisuus 

Maksullinen

Hinnaston löydät Vapaa-aikapalveluiden pääsivulta tai sisäliikuntapaikat sivun liitteistä.