Sisäliikuntapaikat

Nokian kaupunki ylläpitää lukuisia sisäliikuntatiloja.

Nokian jäähallissa on kaksi kenttä, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti jääurheilua harrastavien seurojen käyttöön. Jäähallilla on myös yleisöluisteluvuoroja ja mailapelivuoroja. Koulut ja päiväkodit voivat varata vuoroja käyttöönsä erikseen määriteltävinä ajankohtina vapaa-aikapalveluiden toimistosta.

Tredun toimipisteessä sijaitseva palloiluhalli soveltuu koripallon ja futsalin pelaamiseen ja on palloilua harrastavien seurojen käytössä.

Nuijamiestentien budotilat soveltuvat kamppailulajien harrastamiseen. Budotilat ovat myös päiväaikaan koulujen ja päiväkotien käytössä.

Koulujen liikuntasalit soveltuvat erilaisten liikuntalajien harrastamiseen.

Vakituiset ( säännölliset) harjoitus- ja kilpailuvuorot haetaan Nokian kaupungin liikuntapalveluista keväisin sähköisellä lomakkeella.
Vapaita erillisvuoroja voi etsiä Timmi-tilanvarauskalenterista ja niitä voi hakea liikuntapalveluista sähköisellä lomakkeella. Kaikkien liikuntatilojen varatut vuorot näkyvät Timmissä.

Tiloja vuokrataan ensisijaisesti nokialaisille seuroille, mutta myös ulkopaikkakuntalaiset voivat tiloja hakea. Tiloja voi vuokrata niin yksityiset kuin yhteisöt ja yritykset.

Hinnaston löydät Vapaa-aikapalveluiden pääsivulta.