Kirjastot ja aukioloajat

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran sekä Linnanvuoren kirjaston omatoimiajat on käytössä. Linnavuoressa omatoimiaika on joka päivä kello 9-19. Linnavuoressa virkailija on paikalla tiettyinä aikoina arkipäivisin. Tiloja koskevat edelleen koronaturvallisen asioinnin ohjeet. Kirjastoissa suositaan pikaista asiointia. Kirjastoauto palaa kesätauolta 2.8.

Aukioloajat 2.8.2021 alkaen

Pääkirjasto ma-pe 9-20 (omatoimiaika 9-10)
la 9-15 (omatoimiaika 9-10)
su suljettu
Linnavuori virkailija paikalla: ma-ti 9-15, to 12-19 ja pe 11-16
omatoimiajat joka päivä kello 9-19.

Palautusluukku

Palautusluukkumme Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitsee pääoven vieressä. Palauttaminen kirjaston palautusluukkuun on asiakkaan vastuulla. Palautusluukkuun voi palauttaa aineistoa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Huomioithan eräpäivien lähestyessä, että palautusluukkuumme jätetty aineisto ei kirjaudu palautuneeksi luukussa. Luukun kautta palautettu aineisto käsitellään seuraavana kirjaston palveluaikana. Luukkuun voi jättää aineistoa, jotka on lainattu PIKI-alueelta. Suurikokokoinen aineisto (esim. kahvakuula) ei välttämättä mahdu palautusluukusta.

Linnavuoren kirjasto

Aukioloajat voit tarkistaa Linnavuoren lähikirjaston sivuilta.

Kirjastoauto

Kirjastoauto palvelee korona-aikana kioskimallin mukaan ja ajaa normaalissa aikataulussaan. Kirjastoauton kesätauko on 1.7-1.8. Hae syksyn aikataulu mukaasi pääkirjaston asiakaspalvelusta.

Missä kirjastoauto menee juuri nyt? Missä on lähin pysäkki?
Nopeimmin vastaukset saat selville kirjastoauton reittisovellus Sivusesta.

Lisätietoa kirjastoasioiden hoitamisesta löydät PIKI-verkkokirjastosta.

Muiden Virran tilojen ja palveluiden aukioloajat löydät Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran sivuilta.