Kirjastot ja aukioloajat

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran sekä Linnanvuoren kirjaston omatoimiajat on käytössä. Linnavuoressa omatoimiaika on joka päivä kello 9-19. Linnavuoressa virkailija on paikalla tiettyinä aikoina arkipäivisin. Nykyisessä koronatilanteessa suosittelemme ripeää asiointia ja tarvittaessa rajoitamme tiloissa olevien henkilöiden määrää. Noudatamme yleisiä koronaturvaohjeita, kuten hyvää käsihygieniaa, kasvomaskien käyttöä ja vähintään kahden metrin turvavälejä. Poistamme osan istuimista turvavälien takaamiseksi. Tiloja voi yhä käyttää koronaturvallisuus huomioiden.

Aukioloajat

Pääkirjasto ma-pe 9-20 (henkilökunta paikalla 10-20)
la 9-15 (henkilökunta paikalla 10-15)
su suljettu
Linnavuori ma-su 9-19
henkilökunta paikalla: ma-ti 9-15, to 12-19 ja pe 11-16

Viikkokohtaisen aukiolokalenterin ja tulevat poikkeusaukiolot löydät
PIKI-verkkokirjastosta ja PIKI-finnasta.

Palautusluukku

Palautusluukkumme Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitsee pääoven vieressä. Palauttaminen kirjaston palautusluukkuun on asiakkaan vastuulla. Palautusluukkuun voi palauttaa aineistoa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Huomioithan eräpäivien lähestyessä, että palautusluukkuumme jätetty aineisto ei kirjaudu palautuneeksi luukussa. Luukun kautta palautettu aineisto käsitellään seuraavana kirjaston palveluaikana. Luukkuun voi jättää aineistoa, jotka on lainattu PIKI-alueelta. Suurikokokoinen aineisto (esim. kahvakuula) ei välttämättä mahdu palautusluukusta.

Saapuminen pääkirjastoon

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta sijaitsee Nokian keskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Yleisön sisäänkäynnit ovat Härkitiellä ja Välikadulla Toivontoria vastapäätä.
Nokian keskustassa on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja. Käytä aikarajoitetuilla paikoilla pysäköintikiekkoa. Talon edustalla on useita pyörätelineitä.

Linnavuoren kirjasto

Aukioloajat voit tarkistaa Linnavuoren lähikirjaston sivuilta.

Kirjastoauto

Kirjastoauto ajaa korona-aikana normaalissa aikataulussaan. Kirjastoauton kioskimallin käytöstä luovuttiin 13.9.2021. Asiakkaat pääsevät jälleen hyllyjen väliin itse valitsemaan aineistoa. Kirjastoauton kesätauko on 1.7-1.8. Hae syksyn aikataulu mukaasi pääkirjaston asiakaspalvelusta.

Missä kirjastoauto menee juuri nyt? Missä on lähin pysäkki?
Nopeimmin vastaukset saat selville kirjastoauton reittisovellus Sivusesta.

Lisätietoa kirjastoasioiden hoitamisesta löydät PIKI-verkkokirjastosta.

Muiden Virran tilojen ja palveluiden aukioloajat löydät Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran sivuilta.