Kirjastot ja aukioloajat

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran sekä Linnanvuoren kirjaston omatoimiajat ovat käytössä. Noudatamme yleisiä koronaturvaohjeita, kuten hyvää käsihygieniaa. Lehtilukusalit ovat auki asiakkaille.

Pääkirjaston aukioloajat

Vuoden 2023 poikkeusaukiolot löydät myös tästä artikkelista.

Aineiston saatavuuden Nokian kirjastoissa voit tarkistaa PIKI-verkkokirjastosta.

Muiden Virran tilojen ja palveluiden aukioloajat löydät Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran sivuilta.

Pääkirjaston palautusluukku

Palautusluukkumme Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitsee pääoven vieressä. Palauttaminen kirjaston palautusluukkuun on asiakkaan vastuulla. Palautusluukkuun voi palauttaa aineistoa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Huomioithan eräpäivien lähestyessä, että palautusluukkuumme jätetty aineisto ei kirjaudu palautuneeksi luukussa. Luukun kautta palautettu aineisto käsitellään seuraavana kirjaston palveluaikana. Luukkuun voi jättää aineistoa, joka on lainattu PIKI-alueelta. Suurikokokoinen aineisto (esim. kahvakuula) ei välttämättä mahdu palautusluukusta.

Saapuminen pääkirjastoon

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta sijaitsee Nokian keskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Yleisön sisäänkäynnit ovat Härkitiellä ja Välikadulla Toivontoria vastapäätä.
Nokian keskustassa on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja. Käytä aikarajoitetuilla paikoilla pysäköintikiekkoa. Talon edustalla on useita pyörätelineitä.

Omatoimiaikana pääkirjaston ovet ovat avoinna ja voit käyttää kirjaston palveluja omatoimisesti. Sisäänpääsy ei vaadi tunnistautumista kirjastokortilla.

Linnavuoren kirjasto

Linnavuoren kirjasto on avoinna omatoimiseen käyttöön joka päivä klo 9-19. Omatoimiaikoina kulku Linnavuoren kirjastoon tapahtuu kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Omatoimiaikojen lisäksi kirjastovirkailija on paikalla ma ja ti 9-15, to 12-19 sekä pe 11-16. Päiväkohtaiset aukioloajat löydät tältä sivulta.

Kirjastoauto

Kirjastoauton aikataulun löydät kirjastoauton verkkosivuilta. Tulostettuja aikatauluvihkoja on saatavilla pääkirjaston asiakaspalvelusta. Yllättävistä muutoksista tiedotetaan kirjastoauton facebook-sivulla. Näet viestit myös kirjastoauton verkkosivuilta, paitsi jos käytät yksityistä selausta.