Kirjastot ja aukioloajat

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran sekä Linnanvuoren kirjaston omatoimiajat on käytössä. Linnavuoressa omatoimiaika on joka päivä kello 9-19. Linnavuoressa virkailija on paikalla tiettyinä aikoina arkipäivisin. Noudatamme yleisiä koronaturvaohjeita, kuten hyvää käsihygieniaa. Lehtilukusalit ovat auki asiakkaille.

Aukioloajat

Linnavuoren lähikirjaston aukioloajat löydät tältä sivulta. Listan vuoden 2022 poikkeusaukioloajoista löydät myös tästä artikkelista.

Palautusluukku

Palautusluukkumme Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitsee pääoven vieressä. Palauttaminen kirjaston palautusluukkuun on asiakkaan vastuulla. Palautusluukkuun voi palauttaa aineistoa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Huomioithan eräpäivien lähestyessä, että palautusluukkuumme jätetty aineisto ei kirjaudu palautuneeksi luukussa. Luukun kautta palautettu aineisto käsitellään seuraavana kirjaston palveluaikana. Luukkuun voi jättää aineistoa, jotka on lainattu PIKI-alueelta. Suurikokokoinen aineisto (esim. kahvakuula) ei välttämättä mahdu palautusluukusta.

Saapuminen pääkirjastoon

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta sijaitsee Nokian keskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Yleisön sisäänkäynnit ovat Härkitiellä ja Välikadulla Toivontoria vastapäätä.
Nokian keskustassa on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja. Käytä aikarajoitetuilla paikoilla pysäköintikiekkoa. Talon edustalla on useita pyörätelineitä.

Kirjastoauto

Kirjastoauto ajaa korona-aikana normaalissa aikataulussaan. Kirjastoauton kioskimallin käytöstä luovuttiin 13.9.2021. Asiakkaat pääsevät jälleen hyllyjen väliin itse valitsemaan aineistoa korkeintaan kaksi asiakasta tai yksi perhe kerrallaan. Koululuokat pääsevät kirjastoautoon luokittain.

Kirjastoauton kesätauko on 24.6.-31.7.2022. Hae paperinen aikataulu mukaasi pääkirjaston asiakaspalvelusta.

Kirjastoauton aikataulun löydät täältä. Yllättävistä muutoksista tiedotetaan kirjastoauton facebook-sivulla. Näet viestit myös kirjastoauton verkkosivuilta, paitsi jos käytät yksityistä selausta.

Lisätietoa kirjastoasioiden hoitamisesta löydät PIKI-verkkokirjastosta.

Muiden Virran tilojen ja palveluiden aukioloajat löydät Kirjasto- ja kulttuuritalo Virran sivuilta.