Koskenmäki-Tervasuon koulu 1-6

Koskenmäki-Tervasuon koulu on kahden kouluyksikön alakoulu 1.-6. -luokille.

Koskenmäen koulu
Ketolanmäenkatu 2
37120 Nokia

Tervasuon koulu
Tervasuontie 5
37120 Nokia

Molempien koulujen yhteinen kanslia sijaitsee Koskenmäen koulussa.

Koskenmäki-Tervasuon koululla on 544 oppilasta. (Tieto päivitetty 22.4.2021) Olemme panostaneet erityisesti yhteisopettajuuteen, tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettamiseen, monimuotoisuuden arvostamiseen ja yhteishengen luomiseen. Jokainen oppilas on ainutlaatuinen ja arvokas sellaisena kuin hän on. Koskenmäen koulussa Ketolanmäen alueella on 452 oppilasta (Tieto päivitetty 22.4.2021) luokilla 1.-6. Koululla on 28 päätoimista opettajaa ja kuusi koulunkäynninohjaajaa.

Koskenmäen yksikössä opetetaan A2-kielinä eli neljännellä luokalla alkavina ylimääräisinä kielinä saksaa ja ranskaa. Lukuvuonna 2021-22 alkaa ranskan kielen valinnainen ryhmä, sekä kaksi saksan kielen valinnaisryhmää.

Tervasuolla päiväkoti ja koulu toimivat samassa kiinteistössä. Tervasuolla on 92 oppilasta (Tieto päivitetty 22.4.2021) 1.-2.-luokilla ja he siirtyvät kolmannelle luokalle Koskenmäen yksikköön. Tervasuolla on päätoimisia opettajia 4 ja heidän kanssaan työskentelee yksi koulunkäynninohjaaja.