Koskenmäki-Tervasuon koulu 1-6

Koskenmäki-Tervasuon koulu on kahden kouluyksikön alakoulu 1.-6. -luokille.

Koskenmäen koulu
Ketolanmäenkatu 2
37120 Nokia

Tervasuon koulu
Tervasuontie 5
37120 Nokia

Molempien koulujen yhteinen kanslia sijaitsee Koskenmäen koulussa.

Koskenmäki-Tervasuon koululla on 538 oppilasta. (Tieto päivitetty 21.6.2021) Olemme panostaneet erityisesti yhteisopettajuuteen, tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettamiseen, monimuotoisuuden arvostamiseen ja yhteishengen luomiseen. Jokainen oppilas on ainutlaatuinen ja arvokas sellaisena kuin hän on. Koskenmäen koulussa Ketolanmäen alueella on 456 oppilasta (Tieto päivitetty 21.6.2021) luokilla 1.-6. Koululla on 28 päätoimista opettajaa ja kuusi koulunkäynninohjaajaa.

Koskenmäen yksikössä opetetaan A2-kielinä eli neljännellä luokalla alkavina ylimääräisinä kielinä saksaa ja ranskaa. Lukuvuonna 2021-22 alkaa ranskan kielen valinnainen ryhmä, sekä kaksi saksan kielen valinnaisryhmää.

Tervasuolla päiväkoti ja koulu toimivat samassa kiinteistössä. Tervasuolla on 82 oppilasta (Tieto päivitetty 21.6.2021) 1.-2.-luokilla ja he siirtyvät kolmannelle luokalle Koskenmäen yksikköön. Tervasuolla on päätoimisia opettajia 4 ja heidän kanssaan työskentelee yksi koulunkäynninohjaaja.

Ensimmäisenä koulupäivänä ti 10.8.2021 on kaikilla Koskenmäki-Tervasuon koulun oppilailla koulua klo 10-13. Kaikki Koskenmäen oppilaat tulevat isolle pihalle ja luokkien opettajat tulevat hakemaan oppilaat luokkiin.

Tervasuon oppilaiden kokoontumispaikkana on ti 10.8. klo 10 Kanneljärvenkadun toisella puolella oleva aidattu liikuntakenttä, josta opettajat ohjaavat turvallista reittiä oppilaat luokkatiloihin.

Toinen koulupäivä (ke 11.8.2021) mennään jo lukujärjestyksen mukaan, jos luokan oma opettaja/opettajat ei toisin ilmoita.