Harjuniityn koulu 1-9

Vuonna 2015 perustettu Harjuniityn koulu sijaitsee Nokian länsipuolella luonnonkauniin harjun syleilyssä.

Koulun välittömässä läheisyydessä on uusi liikuntahalli, iso hiekkakenttä sekä polveilevat metsämaastot. Nämä tarjoavat loistavat puitteet opetuksen monipuoliseen järjestämiseen.

Yläkouluun voi hakeutua LUMA-painotusluokalle ja koulun tiloissa toimii myös nuorisotoimi.

Harjuniityn koulu on perusopetuksen yhtenäiskoulu, jossa on luokka-asteet 1-9. Lisäksi koulussa toimii iltapäiväkerho.

Osoitteet

Lautamiehenkatu 1
37140 Nokia

Puhelinnumerot

rehtori:  +358408309017

kanslia:  +358401334742

Ajankohtaista

  • Tulevan kevään perinteiset ykkösten ja seiskojen tutustumispäivät ja vanhempainillat on peruttu. Yritämme kuitenkin tehdä seuraavan lukuvuoden alusta mahdollisimman sujuvan, joten valmistelemme esittelyvideota, jossa pääsee virtuaalisesti tutustumaan koulun tiloihin. Video on tarkoitettu lähinnä tuleville 1.-  ja 7.-luokkalaisille. Vanhempainillat pystytään toteuttamaan streaminä, johon tulee linkki huoltajien Wilmaan. Lisätietoja näistä ja tarkempia päivämääriä ilmoitetaan myöhemmin.
  • Lukuvuosi- ja päättötodistusten jako tullaan tekemään myöhemmin ilmoitetun mukaisesti, mikäli kouluun ei enää tänä keväänä palata.

 

Poikkeusajan tiedote

”Koulujen, oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljetaan ja lähiopetus niissä keskeytetään. Poikkeuksellisesti kuitenkin järjestetään koulussa järjestettävä esiopetus sekä perusopetuksen 1-3 luokkien lähiopetus niiden vanhempien lapsille, jotka työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä aloilla. Lisäksi poikkeuksena järjestetään erityisen tuen päätöksen saaneiden oppilaiden lähiopetus sitä tarvitseville, kuitenkin niin että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät näin. Edellä mainitut järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020.”

Mikäli oppilas tulee kouluun, niin ilmoita tieto Harjuniityn koulun rehtorille Kari Ahoselle (Wilma, p. 040 830 9017, sp. kari.ahonen@nokiankaupunki.fi). Tieto kouluun tulosta tarvitaan viimeistään edeltävänä päivänä kello 12 mennessä. Jos lapsi tulee koululle, niin silloin huoltajalla on velvollisuus ilmoittaa oppilaan sairauspoissaoloista normaalin käytännön mukaan.

Seuraattehan aktiivisesti Harjuniityn koulun Wilmaa sekä kaupungin nettisivuilla olevia tiedotteita.

Tavaroiden nouto koululta

Harjuniityn koululta on poikkeustapauksissa mahdollista noutaa unohtuneita kirjoja. Noudosta sovittava ohjaajan kanssa puhelinnumerosta 040 133 4219. Kaikkea ylimääräistä käyntiä koululla tulee välttää.