Tilavaraukset

Huomioi nämä koronaohjeistukset varatessasi tilaa.

Nokian kaupunki käyttää tilavarauksissa sähköistä tilavarauskalenteria, Timmiä. Kaikkien vuokrattavien tilojen varaukset näkyvät Timmissä. Voit selailla kalenterista vapaita aikoja sivun oikeasta reunassa olevasta Timmi -bannerista tai mobiilisti.
Kirjoita puhelimesi nettiin timmi.tampere.fi; valitse Nokia liikuntapalvelut; selaile tilavarauksia

• Klikkaa varauskalenteri
• Valitse profiilista sinua kiinnostava rakennus
• Valitse viikonpäivä/päivät
• Päivitä näkymä

Sivun vasemmasta reunasta löydät tilavarauslomakkeet Vapaa-aikapalveluiden kaikkiin vuokrattaviin tiloihin. Voit hakea yksittäistä tai pidempiaikaista vuoroa.
Valitse vasemmalta vuokraamasti tilaan sopiva lomake, täytä lomake ja paina lähetä -nappia. Saat vahvistuksen hakemuksestasi omaan sähköpostiisi.
Käsittelemme hakemuksesi vapaa-aikapalveluissa ja vahvistamme sinulle varauksen mahdollisimman pian.

Liikuntatilojen avaimet noudetaan vakiovuoroille ja yksittäisille vuoroille henkilökohtaisesti vapaa-aikapalveluiden toimistosta, Kirjasto – ja kulttuuritalo Virrasta 1.krs arkisin klo 9-15 välisenä aikana tai muuna aikana sopimuksen mukaan. Nokian kaupungin liikunta-ja vapaa-aikatiloissa on suurimmassa osassa käytössä iLOQ-lukitusjärjestelmä. Avaimet palautetaan vuorojen päätyttyä takaisin vapaa-aikapalveluiden toimistoon.

Joidenkin koulujen liikuntasaleja (mm. Alhoniityn koulu, Nokian koulu, Viholan koulu, Kankaantaan koulu, Tervasuon koulu ja Tottijärven koulu) ja Harjuniityn liikuntahallin monitoimisalia voi vuokrata liikunnallisten syntymäpäivien viettoon, mikäli liikuntasaleissa ei ole muita varauksia. Katso lisää sivun oikeasta reunasta. Koulujen liikuntasaleissa on käöytössä vain isot välineet eli maalit, lentopallotolpat. Pienvälineistö ei ole käytettävissä.

Vakituiset (säännölliset) käyttövuorot haetaan vuosittain huhti-toukokuun aikana. Tarkemmat päivät ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.