Tilavaraukset

Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2023-2024 ovat haettavissa sähköisillä hakulomakkeilla seuraavasti:

Ulkokentät 6.-17.2.2023 klo 12 mennessä
Kesävuorot 20.2.-3.3.2023 klo 12 mennessä
Vakituiset käyttövuorot 11.4.-21.4.2023 klo 12 mennessä
Taidetalon alakerta ja vanhan lukion luokkatiloja 21.5.2023 klo 23:59 mennessä

Tilojen vuokrahintoja voit selata sivun oikeassa laidassa löytyvästä linkistä, Hyvinvoinnin ja vapaa-ajan palveluiden ja vuokrattavien tilojen hinnasto ja vuokrausperiaatteet 1.6.2023 lähtien.

Nokian kaupunki käyttää tilavarauksissa sähköistä tilavarauskalenteria, Timmiä. Kaikkien vuokrattavien tilojen varaukset näkyvät Timmissä. Voit selailla vapaita aikoja tietokoneella tai mobiilisti.

Mobiili: kirjoita puhelimesi nettiin timmi.tampere.fi; valitse Nokia liikuntapalvelut; selaile tilavarauksia

• Klikkaa varauskalenteri
• Valitse profiilista sinua kiinnostava rakennus
• Valitse viikonpäivä/päivät
• Päivitä näkymä

Sivun vasemmasta reunasta löydät tilavarauslomakkeet hyvinvoinnin ja vapaa-ajan kaikkiin vuokrattaviin tiloihin. Voit hakea yksittäistä tai pidempiaikaista vuoroa.

Valitse vasemmalta vuokraamasti tilaan sopiva lomake, täytä lomake ja paina lähetä -nappia. Saat vahvistuksen hakemuksestasi omaan sähköpostiisi.
Käsittelemme hakemuksesi hyvinvoinnissa ja vapaa-ajassa ja vahvistamme sinulle varauksen mahdollisimman pian.

Avainten kulkuoikeuksien päivitykset pyydetään keskitetysti toimistolta ja avainpäivitysten tekeminen on asiakkaan vastuulla. Kiinteistöhuollolta tilatut ovien avaukset laskutetaan asiakkaalta.
Liikuntatilojen avaimet noudetaan vakiovuoroille ja yksittäisille vuoroille henkilökohtaisesti hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimistosta, Kirjasto – ja kulttuuritalo Virrasta 1.krs arkisin klo 9-15 välisenä aikana tai muuna aikana sopimuksen mukaan. Nokian kaupungin vapaa-aikatiloissa on suurimmassa osassa käytössä sähköinen iLOQ-lukitusjärjestelmä. Avaimet palautetaan vuorojen päätyttyä takaisin hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimistoon.

Joidenkin koulujen liikuntasaleja (mm. Alhoniityn koulu, Nokian koulu, Viholan koulu, Kankaantaan koulu, Tervasuon koulu ja Tottijärven koulu) ja Harjuniityn liikuntahallin monitoimisalia voi vuokrata liikunnallisten syntymäpäivien viettoon, mikäli liikuntasaleissa ei ole muita varauksia. Katso lisää sivun oikeasta reunasta. Koulujen liikuntasaleissa on käytössä yleensä vain isot liikuntavälineet eli esim. maalit ja lentopallotolpat. Pienvälineistö ei ole käytettävissä. Myös Harjuniityn liikuntahallin monitoimisalin voi vuokrata liikunnallisten syntymäpäivien viettoon, mikäli salissa ei ole muita varauksia.

Vakituiset (säännölliset) käyttövuorot haetaan vuosittain huhtikuun aikana. Tarkat hakupäivät ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Koulujen muita tiloja kuin liikuntasaleja ja nuorisotiloja vuokraavat koulut itse, niitä pääset varaamaan Koulujen tilavaraukset sivustolta.

Huomioi 1.6. voimaan tuleva toimintaohje, jonka mukaan yksittäisiä vakituisia käyttövuoroja ei voi peruuttaa kauden aikana. Mikäli varaaja haluaa peruuttaa koko loppukautta koskevat käyttövuoronsa, on siitä ilmoitettava kirjallisesti 7 vuorokautta ennen varausta kirjallisesti hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimistoon.

Nokian Taidetalon alakerta ja vanha lukio ovat mukana välitilahaussa 21.4. – 21.5.2023, tilat ovat valitun toimijan käytössä 19.6.2023 – 31.12.2023.