Tilavaraukset

Näiltä sivuiltä löydät tilavarauslomakkeet Vapaa-aikapalveluiden kaikkiin vuokrattaviin tiloihin. Voit hakea yksittäistä tai pidempiaikaista vuoroa.
Valitse vasemmalta haluamasi tila, täytä lomake sivulla ja paina lähetä -nappia. Saat vahvistuksen hakemuksestasi omaan sähköpostiisi.
Käsittelemme hakemuksesi vapaa-aikapalveluissa ja vahvistamme sinulle varauksen mahdollisimman pian.

Liikuntatilojen avaimet noudetaan vakiovuoroille ja yksittäisille vuoroille henkilökohtaisesti vapaa-aikapalveluiden toimistosta, Kerhola 2.krs arkisin klo 9-15 välisenä aikana tai muuna aikana sopimuksen mukaan. Nokian kaupungin liikunta-ja vapaa-aikatiloissa on suurimmassa osassa käytössä iLOQ-lukitusjärjestelmä. Avaimet palautetaan vuorojen päätyttyä takaisin vapaa-aikapalveluiden toimistoon.

Joidenkin koulujen liikuntasaleja (mm. Alhoniityn koulu, Nokian koulu, Viholan koulu, Kankaantaan koulu, Tervasuon koulu ja Tottijärven koulu) ja Harjuniityn liikuntahllin monitoimisalia voi vuokrata liikunnallisten syntymäpäivien viettoon, mikäli liikuntasaleissa ei ole muita varauksia. Katso lisää sivun oikeasta reunasta.

Vakituiset ( säännölliset) käyttövuorot haetaan joka vuosi huhti-toukokuun aikana. Vakituisten käyttövuorojen tarkka hakuaika kaudelle 2020-2021 ilmoitetaan erikseen näillä sivuilla.