Tilavaraukset

KORONA-tilanteen vaikutus tilavarauksiin:
Hallituksen ohjeistuksen mukaisesti kaikki vapaa-aikapalveluista vuokrattavat tilat ja -paikat pidetään suljettuina vähintään 13.5.20 asti.

Sulkemisen johdosta myös urheiluseurojen ja muiden liikuntapaikkojen käyttäjien toiminta on keskeytynyt tiloissamme. Liikuntatilojen sulku koskee niin huippu-urheilijoita kuin muitakin eri tasoisia urheilijoita ja liikkujia. Liikuntavälineiden käyttö on myös hygieniasyistä kielletty. Kaikki käyttövuorot kaikista tiloista on peruttu 15.3.20 lähtien, eikä tilojen käyttöä laskuteta tuosta päivästä eteenpäin.
--------------------------------------------------------------------------
Vakituiset käyttövuorot ovat haettavissa vapaa-aikapalveluista kaudelle 2020-2021 seuraavasti:
Vakituiset käyttövuorot 13.4.-30.4.2020 klo 15.00 mennessä.

Kesävuorojen (1.6.2020 alkaen) osalta seurataan tilannetta ja niiden aloittamisesta päätetään ja tiedotetaan erikseen.
--------------------------------------------------------------------------

Nokian kaupunki käyttää tilavarauksissa sähköistä tilavarauskalenteria, Timmiä. Kaikkien vuokrattavien tilojen varaukset näkyvät Timmissä. Voit selailla kalenterista vapaita aikoja sivun oikeasta reunassa olevasta Timmi -bannerista tai mobiilisti.
Kirjoita puhelimesi nettiin timmi.tampere.fi -> valitse Nokia liikuntapalvelut-> selaile tilavaruksia

• Klikkaa varauskalenteri
• Valitse profiilista sinua kiinnostava rakennus
• Valitse viikonpäivä/päivät
• Päivitä näkymä

Sivun vasemmasta reunasta löydät tilavarauslomakkeet Vapaa-aikapalveluiden kaikkiin vuokrattaviin tiloihin. Voit hakea yksittäistä tai pidempiaikaista vuoroa.
Valitse vasemmalta vuokraamasti tilaan sopiva lomake, täytä lomake ja paina lähetä -nappia. Saat vahvistuksen hakemuksestasi omaan sähköpostiisi.
Käsittelemme hakemuksesi vapaa-aikapalveluissa ja vahvistamme sinulle varauksen mahdollisimman pian.

Liikuntatilojen avaimet noudetaan vakiovuoroille ja yksittäisille vuoroille henkilökohtaisesti vapaa-aikapalveluiden toimistosta, Kerhola 2.krs arkisin klo 9-15 välisenä aikana tai muuna aikana sopimuksen mukaan. Nokian kaupungin liikunta-ja vapaa-aikatiloissa on suurimmassa osassa käytössä iLOQ-lukitusjärjestelmä. Avaimet palautetaan vuorojen päätyttyä takaisin vapaa-aikapalveluiden toimistoon.

Joidenkin koulujen liikuntasaleja (mm. Alhoniityn koulu, Nokian koulu, Viholan koulu, Kankaantaan koulu, Tervasuon koulu ja Tottijärven koulu) ja Harjuniityn liikuntahallin monitoimisalia voi vuokrata liikunnallisten syntymäpäivien viettoon, mikäli liikuntasaleissa ei ole muita varauksia. Katso lisää sivun oikeasta reunasta.

Vakituiset (säännölliset) käyttövuorot haetaan joka vuosi huhti-toukokuun aikana.

Vakituiset käyttövuorot ovat haettavissa vapaa-aikapalveluista kaudelle 2020-2021 seuraavasti:
Ulkokentät 3.-14.2.2020 klo 15.00 mennessä.
Kesävuorot vapaa-aika- ja liikuntatiloihin 17.-28.2.2020 klo 15.00 mennessä.
Vakituiset käyttövuorot 13.4.-30.4.2020 klo 15.00 mennessä.