Koulun toiminta

Harjuniityn koulun lukuvuosisuunnitelma

Tässä linkki Harjuniityn koulun lukuvuosisuunnitelmaan lukuvuodelle 2020-2021: Lukuvuosisuunnitelma 2020-2021.

Sisäkenkäkoulu

Harjuniityn koulun sisätiloissa liikutaan ilman ulkokenkiä. Tarkoituksena on parantaa koulutilojen viihtyisyyttä ja siisteyttä. Teknisen työn luokassa sekä fysiikan ja kemian luokissa käytetään ulkokenkiä turvallisuussyistä.

Oppilaiden tavarat ja omaisuusvahingot

Koululla ei ole vakuutusta, joka korvaisi vahingonteot tai omaisuuden häviämisen. Omat tavarat on hyvä merkitä nimellä, koska oppilailla on usein samanlaisia varusteita ja ne saattavat vahingossa vaihtua oppilaiden kesken.

Lukuvuoden aikana kertyneet löytötavarat kerätään kaksi kertaa vuodessa ”löytötavaratorille”, josta oppilaat ja huoltajat voivat käydä omia tavaroitaan ja vaatteitaan etsimässä. Lukuvuoden päättyessä jäljelle jääneet löytötavarat toimitetaan hyväntekeväisyyteen. Arvokkaampia löytötavaroita, kuten puhelimia, avaimia, merkkiaurinkolaseja ym. voi kysellä koulun kansliasta. Kansliasta ko. tavarat toimitetaan Nokian Poliisilaitokselle 1-2 kertaa vuodessa.

Koulutapaturmat

Nokian kaupungin henkilövakuutukset ovat 1.1.2021 alkaen If:ssä.

Mikäli oppilaalle sattuu tapaturma koulumatkalla tai koulupäivän aikana, asiasta tulee ilmoittaa välittömästi koulun henkilökunnalle (opettajalle, terveydenhoitajalle, kansliaan tai rehtorille). Koululla tapaturman sattuessa paikalla ollut koulun työntekijä antaa ensiavun ja tarkistaa jatkotoimenpiteiden tarpeen. Tapaturmista täytetään sähköinen tapaturmailmoitus If:iin.

Koulutapaturmien hoito ja siitä aiheutuvat kulut (lääkärikäynnit, lääkitys, matkat) ovat oppilaalle maksuttomia kunnallisen terveydenhuollon piirissä. Lisäksi huoltaja voi viedä oppilaan yksityiselle terveydenhuollon palveluntarjoajalle Terveystalolle.

Lisätietoja koulutapaturmista ja niiden hoidosta löytyy Wilman tiedotteista.

Harjuniityn koulun nuorisotilat

Nuorisotiloilla ohjaajina toimivat Nokian kaupungin nuoriso-ohjaajat.
Harjuniityn tilojen vastaava nuoriso-ohjaaja Lotta Salmi p. 044-9061288
s-posti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Voit seurata Harjuniityn nuorisotiloja myös Instagramissa @harjuniityn_nuorisotila