Työnhakijalle

Työllisyyden kuntakokeilun aikana uusi työnhakija ilmoittautuu Pirkanmaan TE-toimistoon. Käytössä on sähköinen Oma asiointi -palvelu. TE-toimisto ohjaa kokeilun piiriin kuuluvat asiakkaat kunnan asiakkaiksi. Asiakkuus kestää koko kuntakokeilun ajan. Jos asiakas esimerkiksi työllistyy määräaikaisesti ja palaa takaisin työnhakijaksi, hän ohjautuu edelleen kokeilun asiakkaaksi.

Palkkatukiesite työnhakijalle 2023

Ilmoittautuminen työnhakijaksi Oma asiointi -verkkopalvelussa.

Oma asiointi -verkkopalvelussa työnhaun voivat käynnistää vain Suomen ja EU/ETA-maiden kansalaiset. Jos et ole EU/ETA alueen tai Sveitsin kansalainen, työnhaku tulee käynnistää henkilökohtaisesti Pirkanmaan TE-toimistossa Tampereella tai erillisellä verkkoasiointilomakkeella (alla).

Lomake työnhaun käynnistämiseksi EU-/ETA-maiden ulkopuolelta tuleville henkilöille.

Nokian kaupungin työllisyyspalvelut

Työttömiä työnhakijoita palvellaan työnhakuun, työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvissä asioissa. Henkilöasiakkaille tarjolla on asiakaslähtöisiä työllistymistä edistäviä palveluja, jotka on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, joiden työttömyys on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä.

Nokian kaupungin työllisyyspalvelut tekee lisäksi yhteistyötä monialaista tukea tarvitsevien asiakkaiden työllistymiseen liittyen TE-palveluiden, Kelan, koulutuksenjärjestäjien ja sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa. Tätä yhteistyömallia kutsutaan työllistymistä edistäväksi monialaiseksi yhteispalveluksi (TYP).

Voit lähettää lähettää luottamuksellista tietoa ja liitteitä sisältävän viestin osoitteeseen tyollisyyspalvelut@nokiankaupunki.fi käyttämällä Turvapostia. Turvapostin kautta lähettämäsi viesti salataan. Jotta voit käyttää Turvapostia, sinun tulee ensin rekisteröidä sähköpostiosoitteesi palveluun. Seuraa Turvaposti-linkin ohjeita. Osoitteeksi siis tyollisyyspalvelut@nokiankaupunki.fi.

 

Näin täytät työnhakuvelvollisuutesi

Sairastuminen ja työnhakuvelvollisuus