Avustukset

Vapaa-aikajaoston alaiset avustukset vuonna 2019

Hakuohjeet ja sähköiset lomakkeet näkyvillä hakuaikana. Toiminta-avustusten hakuaika vuonna 2019 on 1.3.-29.3.2019 klo 15:00.

Pakolliset liitteet (toiminta-kertomus, tase, tuloslaskelma ja toiminnantarkastuskertomus v. 2018) voidaan toimittaa vapaa-aikapalveluiden toimistoon myöhemmin, kuitenkin viimeistään 12.4.2019 klo 15:00 mennessä osoitteeseen vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi.

Avustus maksetaan ainoastaan täydellisiä hakemusasiakirjoja vastaan. Väärien tietojen antamisesta voidaan evätä toiminta-avustus kokonaan. Myöhässä jätettyjä hakemuksia ei huomioida. Mikäli kaupungilla on laskusaatavia avustusta hakevalta yhdistykseltä tai seuralta, kuitataan saatavat ennen toiminta-avustuksen maksamista.

Projektituet kulttuuri-, liikunta- ja nuorisohankkeisiin ovat haussa ympäri vuoden, katso tarkemmin vapaa-aikajaoston avustusohjeesta.

Hakemuksen liitteet voi lähettää postitse osoitteeseen Nokian kaupunki, vapaa-aikapalvelut, PL 2 37 101 Nokia tai sähköisesti osoitteella vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi.

Kyläyhdistysten toiminta-avustukst haetaan kaupunkikehityslautakunnalta. Hakuohjeen löydät täältä:
Kyläyhdistysten toiminta-avustukset