Avustukset

Koronavirustilanteen vuoksi tilinpäätöstiedoiksi riittää viimeisimmät valmistuneet tai vahvistamattomat tilinpäätöstiedot v.2019, mikäli v. 2019 eivät ole vielä valmistuneet. Uudet valmistuneet tilinpäätöstiedot 2019 toimitetaan toimistolle jälkikäteen.

Toimiston osoite kirjasto-ja kulttuuritalo Virta, Välikatu 11. Toistaiseksi palvelemme vain puhelimitse ja sähköpostitse.
-------------------------------------------------------------------------------

Vapaa-aikajaoston alaiset avustukset vuonna 2020

Hakuohjeet ja sähköiset lomakkeet näkyvillä hakuaikana. Toiminta-avustusten hakuaika vuonna 2020 on 2.3.-27.3.2020 klo 15:00.

Pakolliset liitteet (toiminta-kertomus, tase, tuloslaskelma ja toiminnantarkastuskertomus v. 2019 tai viimeisimmät valmistuneet) voidaan toimittaa vapaa-aikapalveluiden toimistoon myöhemmin, kuitenkin viimeistään 9.4.2020 klo 15:00 mennessä osoitteeseen vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi.

Avustus maksetaan ainoastaan täydellisiä hakemusasiakirjoja vastaan. Väärien tietojen antamisesta voidaan evätä toiminta-avustus kokonaan. Myöhässä jätettyjä hakemuksia ei huomioida. Mikäli kaupungilla on laskusaatavia avustusta hakevalta yhdistykseltä tai seuralta, kuitataan saatavat ennen toiminta-avustuksen maksamista.

Projektituet kulttuuri-, liikunta- ja nuorisohankkeisiin ovat haussa ympäri vuoden, katso tarkemmin vapaa-aikajaoston avustusohjeesta.

Hakemuksen liitteet voi lähettää postitse osoitteeseen Nokian kaupunki, Vapaa-aikapalvelut, PL 2, 37 101 Nokia tai sähköisesti osoitteella vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi.

Kyläyhdistysten toiminta-avustukst haetaan kaupunkikehityslautakunnalta. Hakuohjeen löydät täältä:
Kyläyhdistysten toiminta-avustukset