Asiointipiste Nokia

Asiointipiste, Nokia sijaitsee Nansotalolla osoitteessa Tanhuankatu 2. 2. krs, Nokian kaupungin työllisyyspalveluiden yhteydessä. Asiointipisteessä saat työllisyyspalveluihin liittyvää opastusta ja neuvontaa ilman aikavarausta maanataista keskiviikkoon klo 9-11 ja 13-15. Asiointipisteessä sinua palvelee työllisyyspalveluiden palvelusihteeri, joka neuvoo sinua mm. työllisyyspalveluiden sähköiseen asiointiin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Asiointipisteestä löydät myös työllisyyspalveluihin liittyviä esitteitä ja lomakkeita.

Asiointipisteessä on asiakastietokoneita, jotka ovat työllisyyspalveluissa asioivien asiakkaiden käytettävissä maanantaista perjantaihin, ilman aikavarausta.  Työmarkkinatorin sähköisessä Oma asiointi -palvelussa pystyt mm. ilmoittautumaan työnhakijaksi, tarkistamaan ja muuttamaan omia tietojasi sekä näkemään sinua koskevia päätöksiä. Varaathan mukaasi verkkopankkitunnukset, jotta pystyt kirjautumaan sähköisiin palveluihin.

Asiointipisteeseen voit myös jättää asiakirjoja Pirkanmaan TE-toimistolle toimitettavaksi. Kun asiointipiste ottaa vastaan TE-toimistolle kuuluvan asiakirjan, tulee asiakirjassa tarkoitettu asia vireille sen saavuttua Asiointipisteeseen. Asiointipisteen ollessa suljettuna, voit jättää TE-toimiston toimitettavat asiakirjat Asiointipisteessä olevaan postilaatikkoon.