Asiointipiste Nokia

Nokian kaupunki on sopinut yhteispalvelusta TE-palveluiden kanssa.

Asiointipiste Nokia sijaitsee Nokian kaupungin Työllisyyspalveluiden tiloissa Nansotalolla. Asiointipisteessä saat avustavaa neuvontaa ja opastusta TE-toimiston asioissa.

Asiointipisteessä voit asioida ilman ajanvarausta maanantaista keskiviikkoon. Asiointipisteessä on yksi asiakaspalvelupääte, jolla voit asioida sähköisesti aukioloaikoina. Käytettävissäsi ovat myös maanantaista perjantaihin aulassa olevat asiakaspalvelupäätteet.

Palveluneuvoja ei ole TE-toimiston virkailija ja näin ollen palveluneuvojalla ei ole oikeuksia nähdä asiakkaan tietoja tietojärjestelmistä.

Asiointipisteessä palveluihin kuuluvat mm.

TE-verkkopalveluiden esittelyä, esitteiden ja lomakkeiden jakamista

  • Itseasiointipisteessä saat tarvittaessa opastusta ja neuvontaa TE-palveluiden sähköisessä asioinnissa
  • TE-toimistolle jätettävien asiakirjojen ja lomakkeiden vastaanottaminen. Voit myös jättää täytetyn lomakkeen Asiointipisteessä olevaan postilaatikkoon. Kun Asiointipiste ottaa vastaan TE-toimistolle kuuluvan asiakirjan, tulee asiakirjassa tarkoitettu asia vireille sen saavuttua Asiointipisteeseen.

Varaathan mukaasi verkkopankkitunnukset, jotta pystyt kirjautumaan TE-toimiston verkkopalveluihin. TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa pystyt mm. ilmoittautumaan työnhakijaksi, tarkistamaan ja muuttamaan omia tietojasi sekä näkemään saamiasi päätöksiä.