Kaupungin rytmissä ja luonnon rauhassa

Etelä-Nokialla sijaitsevat Sammaliston ja Tervasuon yhteenkasvaneet asuinalueet laajenevat lähivuosina, kun Nokian kaupunki luovuttaa alueilta noin 100 uutta omakotitonttia. Sammaliston asuinalueelta luovutettiin 9 omakotitonttia toukokuussa 2023. Tervasuolta tulee haettavaksi noin 20 uutta omakotitonttia keväällä 2024.

Tervasuon ja Sammaliston alueella et joudu valitsemaan, tahdotko asua kaupungin sykkeessä vai luonnon rauhassa. Kasvata juuret Etelä-Nokialle ja luo perheellesi oma toiveidesi koti, jossa rentoudut ympäröivästä vehreydestä ja omasta tilasta nauttien. Nopeiden liikenneyhteyksien ansiosta koko Pirkanmaan monipuolinen tarjonta on kätevästi ulottuvillasi.

Koko perheen yhteistä aikaa pihapelien parissa. Tunnelmallinen ilta kahden kesken omassa paljussa. Tasapainoa arjen kiireille seuranasi vain metsän humina. Tilaa vanhemmille ja lapsille, harrastuksille, unelmille ja elämälle. Reippaile, retkeile, rauhoitu – sinä päätät, millaista on omannäköisesi aktiivinen elämä kauniin luonnon keskellä. Tervasuo ja Sammalisto sykkivät sinun elämäsi tahtiin.

Tarpeeksi lähellä, riittävän kaukana

Viihdytkö omassa rauhassasi, mutta kaipaat silti helppoa pääsyä kaupungin palveluiden ja sykkeen äärelle? Rakenna näköisesi koti Tervasuon ja Sammaliston alueelle, jossa niin Nokian palvelut kuin koko Pirkanmaan tarjonta ovat ulottuvillasi. Tervasuolta ja Sammalistosta on vain kuusi kilometriä kaupungin keskustaan, josta hurautat vartissa lähijunalla Nokia-areenalle. Monipuolisten raide-, tie- ja lentoliikenneyhteyksien ansiosta eteesi aukeaa koko maailma.

Oman elämäsi tahdissa

Tervasuon ja Sammaliston alueella voit viettää omannäköistäsi aktiivista elämää vehreyden ympäröimänä. Suuntaa metsälenkille jalan tai maastopyörällä, bongaa lintuja omalta terassiltasi tai sivakoi koko perheen kanssa hiihtoretkelle Etelä-Nokian laduille.

Rentoudu takkatulen loimotuksesta nauttien, omalla pihalla puuhastellen ja metsän rauhassa liikkuen. Luo omalle perheellesi pesä, jossa viihdyt vielä vuosikymmentenkin kuluttua. Tervetuloa kotiin!

Jatkuvassa haussa olevat vapaat tontit

Sammalistossa on myytävänä vapaita tontteja, jotka löytyvät Nokian kaupungin tonttien karttasovelluksesta. Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista, hinnoista ja asemakaavamääräyksistä. Jokaisen tontin kohdalta löydät tonttikohtaiset hakuohjeet ja -lomakkeen sekä luovutusehdot. Rakennusvalmiit tontit ovat reilun kokoisia; keskimääräinen tonttikoko on noin 1 000 neliömetriä ja rakennusoikeus keskimäärin 300 k-m2.