Kaupungin rytmissä ja luonnon rauhassa

Etelä-Nokialla sijaitsevat Sammaliston ja Tervasuon yhteenkasvaneet asuinalueet laajenevat lähivuosina, kun Nokian kaupunki luovuttaa alueilta noin 100 uutta omakotitonttia.

Tervasuon ja Sammaliston alueella et joudu valitsemaan, tahdotko asua kaupungin sykkeessä vai luonnon rauhassa. Kasvata juuret Etelä-Nokialle ja luo perheellesi oma toiveidesi koti, jossa rentoudut ympäröivästä vehreydestä ja omasta tilasta nauttien. Nopeiden liikenneyhteyksien ansiosta koko Pirkanmaan monipuolinen tarjonta on kätevästi ulottuvillasi.

Kevään 2024 tonttihaku on päättynyt

Tervasuon tonttihaku alkoi 17.5. ja päättyi 3.6. klo 12 mennessä. Uusien omakotitonttien pinta-alat ovat 804–1546 neliömetriä ja rakennusoikeus 260–320 kerrosalaneliömetriä. Luovutettavat tontit aukeavat etelään, lounaaseen ja länteen. Kookkailla tonteilla on mainiosti tilaa koko perheen pihapeleille, paljulle ja viihtyisälle terassille tai vaikkapa hedelmäpuutarhalle ja kasvimaalle

Tervasuon tonttiarvontaan voivat osallistua vain yksityishenkilöt, jotka eivät ole saaneet omakotitalotonttia Nokian kaupungilta viimeisen viiden vuoden aikana eli 17.5.2019 jälkeen. Tervasuon tontin voi joko ostaa tai vuokrata. Tonttihaun päättymisen jälkeen järjestetään tonttiarvonta tiistaina 11.6. klo 16 alkaen.

 

Koko perheen yhteistä aikaa pihapelien parissa. Tunnelmallinen ilta kahden kesken omassa paljussa. Tasapainoa arjen kiireille seuranasi vain metsän humina. Tilaa vanhemmille ja lapsille, harrastuksille, unelmille ja elämälle. Reippaile, retkeile, rauhoitu – sinä päätät, millaista on omannäköisesi aktiivinen elämä kauniin luonnon keskellä. Tervasuo ja Sammalisto sykkivät sinun elämäsi tahtiin.

Tarpeeksi lähellä, riittävän kaukana

Viihdytkö omassa rauhassasi, mutta kaipaat silti helppoa pääsyä kaupungin palveluiden ja sykkeen äärelle? Rakenna näköisesi koti Tervasuon ja Sammaliston alueelle, jossa niin Nokian palvelut kuin koko Pirkanmaan tarjonta ovat ulottuvillasi. Tervasuolta ja Sammalistosta on vain kuusi kilometriä kaupungin keskustaan, josta hurautat vartissa lähijunalla Nokia-areenalle. Monipuolisten raide-, tie- ja lentoliikenneyhteyksien ansiosta eteesi aukeaa koko maailma.

Oman elämäsi tahdissa

Tervasuon ja Sammaliston alueella voit viettää omannäköistäsi aktiivista elämää vehreyden ympäröimänä. Suuntaa metsälenkille jalan tai maastopyörällä, bongaa lintuja omalta terassiltasi tai sivakoi koko perheen kanssa hiihtoretkelle Etelä-Nokian laduille.

Rentoudu takkatulen loimotuksesta nauttien, omalla pihalla puuhastellen ja metsän rauhassa liikkuen. Luo omalle perheellesi pesä, jossa viihdyt vielä vuosikymmentenkin kuluttua. Tervetuloa kotiin!

Jatkuvassa haussa olevat vapaat tontit

Sammalistossa on myytävänä vapaita tontteja, jotka löytyvät Nokian kaupungin tonttien karttasovelluksesta. Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista, hinnoista ja asemakaavamääräyksistä. Jokaisen tontin kohdalta löydät tonttikohtaiset hakuohjeet ja -lomakkeen sekä luovutusehdot. Rakennusvalmiit tontit ovat reilun kokoisia; keskimääräinen tonttikoko on noin 1 000 neliömetriä ja rakennusoikeus keskimäärin 300 k-m2.