Tervasuolta tai Sammalistosta koti unelmillesi

Tervasuo ja Sammalisto laajenevat lähivuosina, kun alueilta luovutetaan uusia omakotitontteja vuodesta 2023 alkaen. Tänne voit rakentaa oman toiveidesi talon juuri sopivan lähelle kaupungin palveluja ja luonnon rauhaa. Kasvata juuret Etelä-Nokialle ja luo perheellesi koti, jossa rentoudut ympäröivästä vehreydestä ja omasta tilasta nauttien.

Tarpeeksi lähellä, riittävän kaukana

Nuorekkaan alueen väljille tonteille voit rakentaa oman toiveidesi talon pyrähdyksen päähän niin Nokian kasvavasta keskustasta kuin luonnon vehreydestä. Tervasuolta ja Sammalistosta on vain kuusi kilometriä kaupungin keskustaan, josta hurautat vartissa lähijunalla vaikka Nokia-areenalle. Monipuolisten raide-, tie- ja lentoliikenneyhteyksien ansiosta eteesi aukeaa koko maailma.

Oman elämäsi tahdissa

Pakene arjen kiirettä ja hälyä luonnon rauhaan. Tervasuon ja Sammaliston alueella voit viettää omannäköistäsi aktiivista elämää vehreyden ympäröimänä. Suuntaa metsälenkille jalan tai maastopyörällä, bongaa lintuja omalta terassiltasi tai sivakoi koko perheen kanssa hiihtoretkelle Etelä-Nokian laduille.

Rentoudu takkatulen loimotuksesta nauttien, omalla pihalla puuhastellen ja metsän rauhassa liikkuen. Luo omalle perheellesi pesä, jossa viihdyt vielä vuosikymmentenkin kuluttua. Tervetuloa kotiin!

Sammaliston tonttihaku keväällä 2023

Nokian kaupunki luovuttaa yhdeksän uutta omakotitonttia Sammalistosta keväällä 2023. Alueen kunnallistekniikka on valmistunut vuoden 2022 aikana. Tarkemmat tonttien hakuohjeet ja -lomakkeet julkaistaan keväällä tonttihaun alkaessa Nokian kaupungin omakotitonttien karttasovelluksessa. Tonttihaun alkamisesta tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Tervasuolta luovutetaan noin 100 uutta omakotitonttia vuodesta 2024 alkaen.

Jatkuvassa haussa olevat vapaat tontit

Sammalistossa on myytävänä vapaita tontteja, jotka löytyvät Nokian kaupungin tonttien karttasovelluksesta. Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista, hinnoista ja asemakaavamääräyksistä. Jokaisen tontin kohdalta löydät tonttikohtaiset hakuohjeet ja -lomakkeen sekä luovutusehdot. Rakennusvalmiit tontit ovat reilun kokoisia; keskimääräinen tonttikoko on noin 1 000 neliömetriä ja rakennusoikeus keskimäärin 300 k-m2.