Terveyttä ja toimintakykyä edistävän toiminnan toiminta-avustus

Toiminta-avustusten hakuaika vuonna 2019 on 1.3.-29.3.2019 klo 15:00.

Sähköinen toiminta-avustuksen hakulomake on näkyvillä 1.3.2019 alkaen tällä sivustolla.

Seura- ja yhdistystoimintatietoja koskevat liitteet, muut pakolliset liitteet (toimintakertomus, tase, tuloslaskelma ja toiminnantarkastuskertomus v. 2018 sekä toimintasuunnitelma kuluvalle vuodelle 2019 ) tulee lähettää  29.3.2019 klo 15:00 vapaa-aikapalveluiden toimistoon, vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi tai tuoda vapaa-aikapalveluiden asiakaspalveluun Nokian Kerholaan 2. kerros.

Avustus maksetaan ainoastaan täydellisiä hakemusasiakirjoja vastaan. Väärien tietojen antamisesta voidaan evätä toiminta-avustus kokonaan. Myöhässä jätettyjä hakemuksia ei huomioida. Mikäli kaupungilla on laskusaatavia avustusta hakevalta yhdistykseltä tai seuralta, kuitataan saatavat ennen toiminta-avustuksen maksamista.

Tämä lomake ei ole vielä saatavilla.