Terveyttä ja toimintakykyä edistävän toiminnan toiminta-avustus

Toiminta-avustusten hakuaika vuonna 2020 on 2.3.-27.3.2020 klo 15:00.

Sähköinen toiminta-avustuksen hakulomake on näkyvillä 2.3.2020 alkaen tällä sivustolla.

Seura- ja yhdistystoimintatietoja koskevat liitteet, muut pakolliset liitteet (toimintakertomus, tase, tuloslaskelma ja toiminnantarkastuskertomus v. 2019 tai viimeisimmät valmistuneet sekä toimintasuunnitelma kuluvalle vuodelle 2020 ) tulee lähettää  27.3.2020 klo 15:00 vapaa-aikapalveluiden toimistoon, vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi tai tuoda vapaa-aikapalveluiden asiakaspalveluun kirjasto- ja kuttuuritalo Virtaan, vapaa-aikapalveluiden postilaatikkoon Välikadun puolelle.

Avustus maksetaan ainoastaan täydellisiä hakemusasiakirjoja vastaan. Väärien tietojen antamisesta voidaan evätä toiminta-avustus kokonaan. Myöhässä jätettyjä hakemuksia ei huomioida. Mikäli kaupungilla on laskusaatavia avustusta hakevalta yhdistykseltä tai seuralta, kuitataan saatavat ennen toiminta-avustuksen maksamista.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.