Kehittyvien ja kasvavien yritysten koti

Nokian kaupunki tarjoaa erinomaiset puitteet yritystoiminnalle. Kaupungin voimakas kasvu ja vahva teollinen perinne näkyvät yritystoiminnassa. Nokia on osa Tampereen kaupunkiseutua, jossa monipuolinen elinkeinorakenne ja vahva yrityskanta takaavat tehokkaan verkostomaisen toimintaympäristön.

Nokialla on noin 2000 yritystä ja noin 12 000 työpaikkaa. Kaupunki on tunnettu maailmalla sekä nimensä että kansainvälisesti menestyneiden yritysten ansiosta. Nokian suurimpiin teollisiin työnantajiin kuuluvat mm. Nokian Renkaat Oyj, AGCO Power Oy, Purso Oy, Patria Aviation Oy, Oy Essity Finland Ab sekä Molok Oy.

Tavoitteena Pirkanmaan paras yrityskunta

Nokian kaupunki on sitoutunut kehittämään yritysalueitaan pitkällä aikavälillä. Tuemme vahvasti myös pienten ja keskisuurten yritysten kasvua. Kaupunkikehityspalveluiden keskeisenä tehtävänä on vahvistaa kaupungin kilpailukykyä ja elinvoiman kehittymistä.

Nokian kaupungin elinkeinopalvelut kuuluvat kaupunkikehityspalveluiden palvelualueeseen. Elinkeinopalvelut tuottaa elinkeinoelämän kehityspalveluita, joilla luodaan toimintaedellytyksiä yritystoiminnan kehittymiselle Nokialla.

Palveluihimme kuuluvat mm. neuvonta, kehittämispalvelut sekä alkaville että toimiville yrityksille. Vastaamme myös kaupungin yritystonttien ja toimitilojen markkinoinnista sekä tarjoamme yrityksille ketterän asiakaspalvelun lisäksi platform-palveluita, jotka mahdollistavat helpon sijoittumisen yritysalueillemme.

Löydät kaikki palvelumme, yritysalueet ja -tontit, toimitilat, tapahtumat sekä tarinoita nokialaisista yrityksistä Business Nokia -verkkosivustolta.