Koulun toiminta

Emäkosken koulussa opiskelee lukuvuonna 2021-2022 yhteensä noin 480 oppilasta. Opettajia ja muuta henkilökuntaa työskentelee koulussa lähes 60 henkeä. Emäkosken koulussa on viestinnän ja luonnontieteiden painotusluokat, JOPO®-luokka, sekä intesiivisen tuen ITU2-luokka.

Meille jokainen oppilas on tärkeä. Tavoitteenamme on luoda oppimisympäristö, joka on turvallinen ja hyväksyvä, ja jossa jokaisella on mahdollisuus tehdä, innostua ja oppia uutta. Tahdomme panostaa kohtaamiseen ja välittämiseen. Pyrimme rakentamaan myös avointa ja arvostavaa yhteistyötä huoltajien kanssa.

Työskentelemme suurella sydämellä, jotta koulustamme lähtisi jatko-opintopolulle osallistuvia, itseään ja toisia arvostavia, vastuullisia ja maailmaan myönteisesti suhtautuvia nuoria.

Koulun toiminnasta tiedotetaan oppilaita ja huoltajia etupäässä Wilman kautta.

 

KOULUMME MUUTTAA UUSIIN TILOIHIN VUODENVAIHTEESSA 2021-2022.

Keväällä 2022 käynnistyy vanhan koulun purkaminen. Tämä aiheuttaa muutoksia kouluun saapumiseen ja kulkuun koulun alueella. Purkutyöstä johtuen jalankulku ohjataan kulkemaan vihreää reittiä pitkin.

Mopoautoparkkiin ja henkilökunnan parkkipaikalle saa tulla vain pysäköivät autot. Saattoliikenne ja tilausajot jäävät Ruskeepäänkadulle. Oppilaita ei saa tuoda autolla parkkipaikalle, vaan Ruskeepäänkadulta jatketaan kävellen koululle. Tämä ei koske inva-liikennettä. Parkkipaikka on sen verran ahdas, ettei siellä mahdu kääntymään.

Kuva:

  1. Pääsisäänkäynti
  2. Käsityöluokat sisäänkäynti
  3. Keittiö sisäänkäynti
  4. Kotitalousluokat/Jopo/Nuorisotilat sisäänkäynti