Seuraparlamentit ja verkostotoiminta

Nokialla toimii liikuntaseuraparlamentti. Kulttuuri- ja kansalaistoiminnan seuraparlamenttityöskentelystä siirrytään keväällä 2024 avoimeen taide- ja kulttuuritoimijoiden verkostotoimintaan sekä nuorisotyön verkostotoimintaan.

Liikuntaseuraparlamentti

Vuonna 2017 vapaa-aikajaoston päätöksellä perustettujen seuraparlamenttien tehtävänä on yhdistysten ja kaupungin välisen yhteistyön tiivistäminen ja kehittäminen. Se mahdollistaa yhdistysten osaamisen hyödyntämisen toiminnan suunnittelussa ja tarjoaa yhdistyksille puolestaan mahdollisuuden vaikuttaa päätöksenteon valmisteluun. Kysymyksessä on asiantuntijaelin, jolla ei ole päätösvaltaa, mutta joka on erittäin tärkeä erilaisten asioiden valmisteluvaiheen kuulemisessa. Tällaisia voivat olla esim. avustusperiaatteet, tilojen käyttöön liittyvät periaatteet, tapahtumatoiminta, olosuhdeasiat ja niiden kehittäminen sekä liikuntatoimintojen edistäminen Nokialla. Tietoa liikuntaseuraparlamentista sekä kokousmuistiot löydät tämän sivun alasivulta.

Taide- ja kulttuuritoimijoiden verkostotoiminta ja nuorisotyön verkostotoiminta

Kulttuuri- ja kansalaistoiminnan seuraparlamenttityöskentelystä siirrytään keväällä 2024 avoimeen taide- ja kulttuuritoimijoiden verkostotoimintaan sekä nuorisotyön verkostotoimintaan.
Tiedote 20.3.2024: Seuraparlamenttityöhön muutoksia kulttuuritoimijoiden ja nuorisotyön osalta, liikuntaseuraparlamentti jatkaa
Tiedote 3.5.2024: Taide- ja kulttuuritoimijoiden verkosto on jatkossa Nokian Kulttuuritori