Kirjasto- ja kulttuuritilojen varaukset

Nokian kaupungin Hyvinvointi ja vapaa-aika vuokraa Kerholan, kirjasto- ja kulttuuritalo Virran tiloja sekä Nokia-salia kokoontumistiloiksi yhteisöille ja yksityishenkilöille. Hinttalan kotiseutumuseon aitoista voi vuokrata kesäisin näyttelytilaa. Myös Poutunpuiston ja Kennonnokan kesäteatterin alueen voi varata erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Tilavaraukset tehdään ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella Nokian kaupungin verkkosivuilla. Keväällä 2023 Nokian taidetalon alakerta ja Nokian vanhan lukion luokkatiloja on mukana välitilahaussa.

Käyttövuorot ovat haettavissa seuraavasti:

Kesävuorot 20.2.-3.3.2023
Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2023-2024 11.4.-21.4.2023

Varattavissa olevat kaupungin vapaa-ajan tilat ovat kulttuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisotiloja. Tilat tulee hakea viimeistään hakuajan viimeisenä päivänä klo 12 mennessä. Huomioi 1.6. voimaan tuleva toimintaohje, jonka mukaan yksittäisiä vakituisia käyttövuoroja ei voi peruuttaa kauden aikana. Mikäli varaaja haluaa peruuttaa koko loppukautta koskevat käyttövuoronsa, on siitä ilmoitettava kirjallisesti 7 vuorokautta ennen varausta hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimistoon. Vapaita ajankohtia voi tarkastella Timmi -ajanvarausjärjestelmästä. Vakituisia käyttövuoroja näissä tiloissa tapahtuvaan, säännölliseen ja jatkuvaan toimintaan haetaan vuosittain huhtikuussa.

Hinttalan kotiseutumuseon pihapiirissä sijaitsevista aitoista voi kesäaikaan vuokrata näyttelytilaa tai myyntitilaa käsityöläisille. Hakuaika kesäkaudelle 2023 alkaa 8.3.2023 klo 9. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakulomake aukeaa hakuaikana Hinttalan sivuille.

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitsevan taidetila Raamin näyttelyaikahaku on vuosittain maaliskuussa, haku vuodelle 2024 on päättynyt 31.3.2023 klo 12.
Hakulomake on avoinna koko vuoden, määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä.

Nokian Taidetalon alakerta ja Nokian vanhan lukion luokkatiloja on mukana välitilahaussa. Hakuaika 21.4. alkaen 21.5.2023 klo 23:59 saakka. Tilat ovat valitun toimijan käytössä 19.6. – 31.12.2023.

Lisätietoja: kulttuuri@nokiankaupunki.fi