Kirjasto- ja kulttuuritilojen varaukset

Nokian kaupungin Hyvinvointi ja vapaa-aika vuokraa Kerholan ja kirjasto- ja kulttuuritalo Virran tiloja sekä Nokia-salia kokoontumistiloiksi yhteisöille ja yksityishenkilöille. Hinttalan kotiseutumuseon aitoista voi vuokrata kesäisin tilaa näyttelyille ja käsityöläisten kesäpuodeille. Myös Poutunpuiston ja Kennonnokan kesäteatterin alueen voi varata erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Tilavaraukset tehdään ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella Nokian kaupungin verkkosivuilla. Nokian kaupungin tiloja on mukana myös välitilatoiminnassa.

Käyttövuorot ovat haettavissa seuraavasti:

Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2024-2025 8.4.-19.4.2024

Varattavissa olevat kaupungin vapaa-ajan tilat ovat kulttuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisotiloja. Tilat tulee hakea viimeistään hakuajan viimeisenä päivänä klo 12 mennessä. Huomioi 1.6. voimaan tuleva toimintaohje, jonka mukaan yksittäisiä vakituisia käyttövuoroja ei voi peruuttaa kauden aikana. Mikäli varaaja haluaa peruuttaa koko loppukautta koskevat käyttövuoronsa, on siitä ilmoitettava kirjallisesti 7 vuorokautta ennen varausta hyvinvointi- ja vapaa-aikatoimistoon. Vapaita ajankohtia voi tarkastella Timmi -ajanvarausjärjestelmästä. Vakituisia käyttövuoroja näissä tiloissa tapahtuvaan, säännölliseen ja jatkuvaan toimintaan haetaan vuosittain huhtikuussa.

Hinttalan kotiseutumuseon näyttelyajat ja käsityöläisten kesäpuodit
Hinttalan kotiseutumuseon pihapiirissä sijaitsevista aitoista voi kesäaikaan vuokrata näyttelytilaa tai myyntitilaa käsityöläisille. Hakuaika kesäkaudelle 2023 alkaa 8.3.2023 klo 9. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakulomake aukeaa hakuaikana Hinttalan sivuille.

Taidetila Raamin näyttelyaikahaku
Kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitsevan taidetila Raamin näyttelyaikahaku on vuosittain maaliskuussa, haku vuodelle 2024 on päättynyt 31.3.2023 klo 12.
Hakulomake on avoinna koko vuoden, määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä.

Välitilatoiminta
Nokian kaupungin tiloja on mukana välitilamallissa, jossa väliaikaisesti tyhjillään olevia tiloja luovutetaan maksutta kulttuuritoimijoiden käyttöön avoimen haun kautta. Kevään ja kesän 2024 osalta haku on päättynyt ja toimijat valittu, tilat ovat valittujen toimijoiden käytössä vanhalla lukiolla 8.1. – 31.5.2024 ja Taidetalolla 8.1.-15.8.2024. Mahdolliset seuraavat kohteet ja hakuaika tarkentuvat keväällä 2024.