Kulttuuritilojen varaukset

Nokian kaupungin Hyvinvointi ja vapaa-aika vuokraa Kerholan, kirjasto- ja kulttuuritalo Virran tiloja sekä Nokia-salia kokoontumistiloiksi yhteisöille ja yksityishenkilöille. Hinttalan kotiseutumuseon aitoista voi vuokrata kesäisin näyttelytilaa. Myös Poutunpuiston ja Kennonnokan kesäteatterin alueen voi varata erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Tilavaraukset tehdään ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella Nokian kaupungin verkkosivuilla.

Käyttövuorot ovat haettavissa seuraavasti:

Kesävuorot 20.2.-3.3.2023
Vakituiset käyttövuorot kaudelle 2023-2024 11.4.-21.4.2023

Varattavissa olevat kaupungin vapaa-ajan tilat ovat kulttuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisotiloja. Tilat tulee hakea viimeistään hakuajan viimeisenä päivänä klo 12 mennessä.

Vapaita ajankohtia voi tarkastella Timmi -tilavarausjärjestelmästä. Vakituisia käyttövuoroja näissä tiloissa tapahtuvaan, säännölliseen tai jatkuvaan toimintaan haetaan vuosittain huhtikuussa.

Hinttalan kotiseutumuseon pihapiirissä sijaitsevista aitoista voi kesäaikaan vuokrata näyttely- tai myyntitilaa. Hakuaika kesäkaudelle 2023 alkaa 8.3.2023 klo 9. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakulomake aukeaa hakuaikana Hinttalan sivuille.

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitsevan taidetila Raamin näyttelyaikahaku vuodelle 2024 päättyy 31.3.2023 klo 12.
Hakulomake
Lisätietoja: kulttuuri@nokiankaupunki.fi