Digitaalinen nuorisotyö

Digityömme kasvaa ja kehittyy. Työskentelemme muun muassa koko työyhteisön digitaitojen kartoittamisen ja kehittämisen parissa, tavoitamme ison määrän nuoria ja sidosryhmiä sosiaalisessa mediassa sekä pyrimme pysymään aallonharjalla digimaailman ilmiöistä ja nuoria koskevista mediakasvatusteemoista.

Nokialla on tehty digitaalista nuorisotyötä jo pitkään. Tavoitteena on kuitenkin luoda jatkuvaa ja monipuolista digityötä Nokialla, jota toteutamme kaikissa toimintamuodoissa ympäri vuoden. Rakennamme verkkosivuillemme myös nuorten tieto- ja neuvontapalvelusivustoa.

Olemme mukana valtakunnallisissa verkostoissa, ja rakennamme Nokialle omaleimaista digitaalisen nuorisotyön kokonaisuutta. Kehitystyömme pohjautuu Verken (digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen) laatimaan Nuorisotyön ammatillisen digiosaamisen kriteeristöön, johon voit tutustua Verken sivuilla osoitteessa Nuorisotyön ammatillisen digiosaamisen työkalupakki

Digitaaliset ympäristöt

Nuorisopalvelut löydät myös digitaalisesta ympäristöstä. Olemme usealla sosiaalisen median alustalla, johon julkaisemme monipuolisesti sisältöä.

Instagram

Nuorisopalveluilla on käytössään useampi Instagram sivu, mutta pääsivuna toimii @nuortennokia.

Muut sivustot:

  • nuorisotilanuksu (keskustan nuorisotila)
  • harjuniityn_nuorisotila (Harjuniityn nuorisotila)
  • emakoskennuoret (Emäkosken koulun yhteiskäyttötila)
  • nokiaent (etsivä nuorisotyö)
  • nokiannuva (nuorisovaltuusto)
  • nokianlapa (lasten parlamentti)

Discord

Oma Discord kanava- Nuorten Nokia. Pääset kanavalle tästä linkistä: Discord

HUOM! Kanava on toistaiseksi suljettu.

Tiktok

Nuorisopalvelut löytyvät palvelusta nimellä nuortennokia.

Snapchat

Usealla ohjaajalla on oma tili, löydät ne instagramin kautta.

Facebook

  • Nuorten Nokia

Lisäksi usealla nuorisopalvelun työntekijällä on oma työprofiili, jonka kautta voi olla yhteydessä.

WhatsApp

Kaikilla nuorisopalveluiden työntekijöillä on työpuhelimissaan käytössä myös whatsapp, jonka kautta voi olla yhteydessä.

Seppo- pelillisyysalusta

Olemme hyödyntäneet seppo- pelillisyysalustaa muun muassa niin koulunuorisotyössä, lasten ja nuorten vaikuttamistoiminnassa kuin erityisnuorisotyössäkin.