Liikunnan toiminta-avustus

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat tiedustella avustuksia toimintaansa sekä esimerkiksi liikuntatapahtumien järjestämiseen kunnalta, jonka alueella toimivat. Liikuntalain mukaan kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Avustuksia voivat hakea paikalliset liikuntaseurat.

Toimi näin

Avustuksia haetaan vuosittain erikseen ilmoitettuna ajankohtana Seuraverkon kautta. Avustushakemukset ovat nähtävillä hakuaikana. Avustuksia haetaan vuosittain erikseen ilmoitettuna ajankohtana Seuraverkon kautta. Avustushakemukset ovat nähtävillä hakuaikana. Avustus maksetaan ainoastaan täydellisiä hakemusasiakirjoja vastaan. Väärien tietojen antamisesta voidaan evätä toiminta-avustus kokonaan. Myöhässä jätettyjä hakemuksia ei huomioida. Mikäli kaupungilla on laskusaatavia avustusta hakevalta yhdistykseltä tai seuralta, kuitataan saatavat ennen toiminta-avustuksen maksamista.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Hakeminen ja hakuohjeet 2020

Toiminta-avustus on haettavana 2.3.-27.3.2020 klo 15 mennessä tälle sivulle ilmestyvällä sähköisellä hakulomakkeella

Seura- ja yhdistystoimintatietoja koskevat liitteet, muut pakolliset liitteet (toimintakertomus, tase, tuloslaskelma ja toiminnantarkastuskertomus v. 2019 tai viimeisimmät valmistuneet ) tulee lähettää 27.3.2020 klo 15:00 mennessä vapaa-aikapalveluiden toimistoon, vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi tai tuoda vapaa-aikapalveluiden asiakaspalveluun kirjasto- ja kuttuuritalo Virtaan, vapaa-aikapalveluiden postilaatikkoon Välikadun puolelle.

Avustus maksetaan ainoastaan täydellisiä hakemusasiakirjoja vastaan. Väärien tietojen antamisesta voidaan evätä toiminta-avustus kokonaan. Myöhässä jätettyjä hakemuksia ei huomioida. Mikäli kaupungilla on laskusaatavia avustusta hakevalta yhdistykseltä tai seuralta, kuitataan saatavat ennen toiminta-avustuksen maksamista.

 

 

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.