Ulkoliikuntapaikat

Nokian kaupungissa on useita ulkoliikuntapaikkoja, joissa voidaan harrastaa monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja. Ulkoliikuntapaikkojen rakentamisesta ja ylläpidosta vastaa infrapalvelut. Nokian kaupungilla on ulkokenttiä 48, joista suurimmat ovat Keskusurheilukentän 3 nurmikenttää, 1 hiekkakenttä ja 2 tenniskenttää. Muita kenttiä ovat mm. Menkalan lämmitettävä tekonurmikenttä, Porkan tekonurmikenttä, Harjuniityn ulkoliikuntakeskus, Siuron nurmikenttä. Lisäksi useimpia pienempiä hiekkakenttiä ja koulujen pihojen kentät. Kaupungilta löytyy myös 3 Beachvolleykenttää: Linnavuoressa, Viholassa ja Keskuskentällä. Luistinratoja 21 ja jääkiekkoratoja 6. EU uimaranta Kennonnokka ja 5 valvomatonta uimarantaa, 5 Lähiliikuntapaikkaa, valaistuja kuntoratoja yht. 19 km. Kansanhiihtolatuja sekä kuntopolkuja ja   –reittejä yli 90 km.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Isoimmat ulkoliikuntapaikat ovat varattavissa Vapaa-aikapalveluiden toimistolta. Vapaita vuoroja näkee Timmi -tilavarausjärjestelmästä. Kesävuorojen haku on keväisin. Pienimmille kentille voi mennä ilman varausta.

Toimi näin

Kaikki käyttövuorot haetaan sähköisellä käyttövuorohakemuksella. Vakiovuorot haetaan erikseen määrättynä ajankohtana.

Palvelun maksullisuus 

Maksullinen

Isommat kentät ovat maksullisia, maksullisuus ilmoitetaan hinnastossa. Hinnasto löytyy Vapaa-aikapalveluiden nettisivuilta ja ulkoliikuntapaikat sivun liitteistä.

Kenttien varauksen voit tehdä Tilavarauksista ja vapaita vuoroja selata Timmistä.