Ulkoliikuntapaikat

Nokian kaupungissa on useita ulkoliikuntapaikkoja, joissa voidaan harrastaa monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja. Ulkoliikuntapaikkojen rakentamisesta ja ylläpidosta vastaa infrapalvelut.

Nokian kaupungilla on ulkokenttiä 48, joista suurimmat ovat Keskusurheilukentän 3 nurmikenttää, 1 hiekkakenttä ja 2 tenniskenttää. Muita kenttiä ovat mm. Menkalan tekonurmikenttä, Harjuniityn hiekkakenttä, Siuron nurmikenttä. Lisäksi useimpia pienempiä hiekkakenttiä ja koulujen pihojen kentät. Kaupungilta löytyy myös 3 Beachvolleykenttää: Linnavuoressa, Viholassa ja Keskuskentällä. Luistinratoja 19 ja jääkiekkokaukaloita 6. EU uimaranta Kennonnokka ja 5 valvomatonta uimarantaa, 5 Lähiliikuntapaikkaa, valaistuja kuntoratoja yht. 19 km. Kansanhiihtolatuja sekä kuntopolkuja ja –reittejä yli 90 km.

Isoimmat ulkoliikuntapaikat ovat varattavissa Vapaa-aikapalveluiden toimistolta. Vapaita vuoroja näkee Timmi -tilavarausjärjestelmästä. Kesävuorojen haku on keväisin. Pienimmille kentille voi mennä ilman varausta. Hinnasto löytyy Vapaa-aikapalveluiden pääsivulta.

Kaikki käyttövuorot haetaan sähköisellä käyttövuorohakemuksella. Vakiovuorot haetaan erikseen määrättynä ajankohtana.