Kulttuurinen nuorisotyö

Kulttuurisen nuorisotyön tavoitteena on tarjota nuorille kokemuksia ja elämyksiä, sekä lisätä hyvinvointia kulttuurin keinoin. Haluamme tuoda esille nokialaisten toimijoiden kulttuuritarjontaa ja näkyvyyttä nuorten keskuudessa, sekä tukea nuorten omatoimisuutta ja osallisuutta kulttuurin parissa.

Kulttuurista nuorisotyötä tehdään perustoiminnan ohessa läpi vuoden nuorten toiveita kuunnellen ja nuoria osallistaen erilaisten kädentaitojen, taiteen, elämysten ja tapahtumien muodossa. Kehitämme kulttuurista nuorisotyötä tällä hetkellä niin, että jatkossa mahdollisimman moni nuori pääsisi kokemaan ja tekemään kaikkien toimintamuotojemme sisällä monipuolisesti.

Harrasta Nokialla

Nuorisopalvelut ovat myös mukana Harrasta Nokialla- hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää kaikille perusopetusikäisille lapsille ja nuorille mieluinen harrastus koulupäivän yhteyteen.

Teemme yhdessä Harrasta Nokialla- koordinaattorin kanssa Etsivää Harrastustoimintaa, josta löydät lisää tietoa hankkeen omilta sivuilta Etsivä harrastustoiminta