Puropuiston päiväkoti

Puropuiston päiväkodissa järjestettävä varhaiskasvatus on tarkoitettu vuorotyötä tekevien vanhempien lapsille. Vuorohoito on kaupungin erityispalvelua. Lapselle syntyy subjektiivinen oikeus vuorohoitoon huoltajan päätoimisen työn tai opiskelun perusteella. Huoltajan vuorotyön tai opiskelun tulee tapahtua jatkuvasti epäsäännöllisenä vuorokauden aikana.

Osoitteet

Souranderintie 16
37100 Nokia

Puhelinnumerot

varhaiskasvatusyksikön johtaja:  +358407799093

Päiväkodin ryhmien yhteystiedot löytyvät ryhmät – välilehdeltä sekä alla olevasta sway-esityksestä

 

Puropuiston päiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä (lukuunottamatta juhannus- ja joulupyhiä).

Päiväkodissamme pyrimme mahdollistamaan lapsille hyvän oppimis – ja kasvuympäristön; jossa syli, hoiva, lapsen osallisuus ja positiivinen vuorovaikutus ovat kaiken toiminnan perustana. Monipuolinen toimintaympäristömme tarjoaa erinomaiset puitteet lapsen leikille, mielikuvitukselle, luovuudelle ja liikkumiselle. Lapsen vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet ovat toiminnan suunnittelun perustana.

Lapset on jaettu iän perusteella ryhmiin, joissa toimitaan arkipäivisin. Lapset hoidetaan Vuoroveden ryhmätiloissa iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Vuorotalo antaa hyvät puitteet pienryhmätoiminnalle ja mahdollistaa rauhallisen päivärytmin ja lapsen yksilöllisen kohtaamisen arjen hetkissä.

 

Tutustu esittelystä päiväkotiimme.