Vuokra-asunnot

Nokian kaupungin välittömässä omistuksessa on noin 40 vuokra-asuntoa. Kaupungin asuntotoimi hoitaa hallinnoimiensa asuntojen asukasvalinnat ja asuntojen vuokrauksen.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Hakiessaan asuntoa aravavuokratalosta hakijan on täytettävä asunnontarpeelle, tuloille ja varallisuudelle asetetut valintaperusteet. Hakemukseen tulee liittää mm. verotodistus ja selvitys kuukausituloista.

Toimi näin

Vuokra-asuntohakemuslomakkeita saa asuntotoimistosta. Hakulomakkeen voi myös tulostaa verkosta. Muista allekirjoittaa hakulomake ja lähettää se liitteineen postissa asuntotoimistoon.

Asuntotoimisto

Asuntoasiat, vuokra-asunnot, asumisoikeusasunnot.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai 09:00-15:00

Vuokra-asuntojen haku

Vuokra-asuntohakemuslomakkeita saa asuntotoimistosta, os. Harjukatu 21, 2. krs. 37100 NOKIA. Hakulomakkeen voi myös tulostaa verkosta.

Huom! Muista allekirjoittaa hakulomake ja lähettää se liitteineen postissa yllä olevaan osoitteeseen.

Hakiessaan asuntoa aravavuokratalosta hakijan on täytettävä asunnontarpeelle, tuloille ja varallisuudelle asetetut valintaperusteet. Hakemukseen tulee liittää mm. verotodistus ja selvitys kuukausituloista.

Vuokra-asuntoja ikäihmisille

Nokian kaupungin tilapalvelut tarjoaa vuokralle asuntoja uudesta hoivakodista osoitteessa Vihnuskatu 5 B. Asunnot on suunnattu ensisijaisesti ikäihmisille. Yhteensä tarjolla on kuusi 37,7 m2 kokoista ja kymmenen 24,8 m2 kokoista asuntoa.

Uudessa toimintamallissa asuntohakemuksien käsittely ja asukasvalinnat tehdään yhdessä ikäihmisten palveluiden asiakasohjauksen kanssa. Asukasvalinnoissa huomioidaan esimerkiksi hakijan mahdollinen hoivan ja palveluiden tarve sekä asumisolosuhteet.

Henkilökohtaisen palvelutarpeen arvioinnin perusteella asiakkaalle on mahdollista myöntää esimerkiksi tuki- ja kotihoidon palveluita (mm. ateria- ja turvapalvelu).

Asuntoja haetaan tässä linkissä olevalla lomakkeella.

Lisätietoa asunnoista: isännöitsijä Petri Uosukainen, p. 040 1334 169, etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
Lisätietoa asukasvalinnoista: Nokian kaupungin asiakasohjaat, yhteystiedot tästä linkistä.

Asunnon pohjakuva
Pohjakuva 37,7 m2:n asunnosta. Klikkaa kuva isommaksi.
Asunnon pohjakuva
Pohjakuva 24,8 m2:n asunnosta. Klikkaa kuva isommaksi.

Kohtuuhintaista asumista 18-29 -vuotiaille nuorille aikuisille

Nokian ja Pirkkalan Nuorisoasunnot ry.
Otonkatu 1, 37100 Nokia

Hakemus: www.nopina.fi (voimassa 3 kk)

Asumisohjaajat: