Nokian kaupunki työnantajana

Nokian kaupungilla työskentelee noin 1300 eri alojen ammattilaista. Kasvava ja dynaaminen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa on mahdollista vaikuttaa, olla osa kehittyvää kaupunkia ja tehdä maailmasta hieman parempi paikka.

Meillä töissä viihdytään ja voidaan hyvin: jopa neljä viidestä työntekijästä olisi valmiita suosittelemaan ystävälleen Nokian kaupunkia työnantajana. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja tarjoaa monipuolisia työsuhde-etuja.

Meillä työstä syntyy iloa – niin työntekijälle kuin koko yhteisölle.

Nokian kaupunki on työnantajana:

Dynaaminen ja kehittyvä

Slogan Täällä syntyy uutta pitää Nokian kohdalla paikkansa myös työnantajana. Nokialla me-henki syntyy tekemisen ja tehokkuuden kautta, yhdessä aikaansaaden ja muutosta rakentaen.

Kasvavassa ja kehittyvässä kaupungissa työlläsi on merkitystä ja saat oman kädenjälkesi näkymään. Työsi tekee maailmasta meille kaikille hieman paremman. Toimit kuntalaisten eduksi. Inhimillisen kokoisessa kaupungissa kädenjälkesi näkyy ja voit iloita siitä, että vastuullinen työsi vaikuttaa konkreettisesti.

Työstäsi syntyy iloa koko yhteisölle.

Turvallinen ja luotettava

Nokian kaupunki pitää huolta ja kantaa vastuuta työntekijöistään. Kaupunkityönantaja noudattaa hyviä yhteistoimintaperiaatteita sekä kohtelee kaikkia tasa-arvoisesti.

Hyvä työilmapiiri ei ole meillä vain sanoja, vaan tutkittua faktaa: Kunta10-kyselyssä sijoitumme vertailukuntien kärkeen. Jopa neljä viidestä
työntekijästä suosittelisi Nokian kaupunkia työnantajana. Nokia on inhimillisen kokoinen kaupunki, jossa omaan työhön voi vaikuttaa.
Meillä yhteistyö sujuu.

Arvostettu ja arvostava

Kunta10-tutkimuskin sen osoittaa – Nokian kaupungin työntekijät pitävät työnantajaansa arvossa. Samoin Nokia arvostaa työntekijöitään ja osoittaa sen panostamalla työhyvinvoinnin parantamiseen ja johtamisen laatuun.

Työhyvinvointi on meillä aktiivisia tekoja. Tuemme liikunnallisia elämäntapoja mm. Ikinäätä-liikuntaohjelmalla, työsuhdepolkupyörillä ja kulttuuri- ja liikuntaedulla. Pidämme heikommista huolta: työntekijöille on toimiva työkyvyn tukemisen malli ja hyvät turvaverkot. Tuemme esihenkilöitä ja panostamme hyvään johtamiseen

Aito ja inhimillinen

Nokia on sopivan kokoinen kaupunki, jossa asiat hoidetaan ihmisten kesken, asiasyin perustellen – ei byrokratia edellä tai siten, miten on aina
totuttu tekemään.

Meillä työ on sopiva osa elämää: työ ja vapaa-aika asettuvat sopivaan tasapainoon elämäntilanteesi mukaan. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihisi ja tehdä etätyötä, kun se sopii työtehtäviisi.