Hinttalan kotiseututalo

Hinttalan kotiseututalo on kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. 1800-luvun talonpoikaiskulttuurista kertovalla museoalueella järjestetään kulttuuritilaisuuksia, kuten konsertteja, työpajoja sekä kädentaitajien näyttelyitä. Kesällä 2017 alueella vieraili kaikkiaan noin 9 000 kävijää.

Seuraavan kerran alue on avoinna yleisölle joulun alla. Hinttalan Joulukahvila palvelee asiakkaita lauantaisin ja sunnuntaisin 25.11.-17.12.2017 klo 10-16. Näyttelyaitoissa käsityöläiset myyvät tuotteitaan ja museolla järjestetään muutamia opastettuja kierroksia oppaan johdolla teemalla ”Vanhanajan joulu”. Hinttalan Joulun päiväkohtainen ohjelma löytyy tapahtumakalenterista.

Kesän 2018 ohjelmaa suunnitellaan talven aikana ja ohjelma kootaan helmikuussa. Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Nokian kaupungin kulttuuripalveluihin.

Saavutettavuus
Hinttalan pihapiirissä on rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten saapumista jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä suositellaan. Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti.

Pihapiirin maasto on epätasaista ja rakennuksiin on osin korkeat kynnykset tai portaat. Pytinkirakennuksen kahvilan sisäänkäynnillä on luiska lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, mutta rakennuksessa on korkeita kynnyksiä. Alueella inva-WC.