Hinttalan kotiseututalo

Hinttalan kotiseututalo on viehättävä museoalue ja kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria, ja kesäoppaat kertovat vierailijoille alueen historiasta mielellään. Hinttalassa järjestetään kesäisin kulttuuritilaisuuksia, kuten konsertteja, työpajoja ja koko perheen ohjelmaa. Vaihtuvista kuvataide- ja käsityönäyttelyistä löydät uniikkeja taideteoksia, kodin käyttötekstiilejä sekä tuliaisia moneen makuun.

Kesän ohjelmaan voi tutustua vapaa-aikapalveluiden kesätarjonnasta kertovassa kesäesitteessä, joka on myös jaettu Nokialla koteihin mainospostin yhteydessä 2.5.2018. Esitteen voi myös tilata kulttuuripalveluista tai noutaa kirjastoista, Taidetalolta tai Kerholasta. Hinttalan ohjelma kootaan vuosittain kevättalven aikana, jolloin käynnissä on niin näyttelyaikahaku kuin esiintyjienkin rekrytointi.

Café Hinttala
Hinttalan tunnelmallisessa kesäkahvilassa voit nauttia kotoisista leivonnaisista. Suosituilla sunnuntaibrunsseilla on tarjolla tuoreita leivonnaisia, salaatteja sekä muita herkkuja sesongin raaka-aineista. Brunssien yhteydessä järjestetään pienimuotoisia konsertteja.

Saavutettavuus
Hinttalan pihapiirissä on muutamia pysäköintipaikkoja ja Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti. Pihapiirin maasto on epätasaista ja rakennuksiin on osin korkeat kynnykset tai portaat. Pytinkirakennuksen kahvilan sisäänkäynnillä on luiska lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, mutta rakennuksessa on korkeita kynnyksiä. Alueella inva-WC.