Hinttalan kotiseutumuseo

Hinttala on viehättävä museoalue ja kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. Kotiseutumuseo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria, ja oppaat kertovat vierailijoille alueen historiasta mielellään. Kesän 2019 ohjelmassa on mm. opastuksia, työpajoja, konsertteja – kulttuuria kaikenikäisille. Pihapiiriissä olevissa aitoissa järjestetään kesäaikaan vaihtuvia kuvataide- ja käsityönäyttelyitä. Tapahtumiin ja näyttelyihin on vapaa pääsy.

Café Hinttala
Hinttalan tunnelmallisessa kesäkahvilassa voi nauttia sekä kotoisista leivonnaisista että runsaasta sunnuntaibrunssista.

Saavutettavuus
Hinttalan pihapiirissä on muutamia pysäköintipaikkoja ja Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti. Yrittäjäkadun varrella Hinttalaa vastapäätä on maksuton pysäköintialue, jonne ajetaan kääntyen Nokianvaltatieltä Yrittäjäkadulle. Pihapiirin maasto on epätasaista ja rakennuksiin on osin korkeat kynnykset tai portaat. Pytinkirakennuksen kahvilan sisäänkäynnillä on luiska lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, mutta rakennuksessa on korkeita kynnyksiä. Alueella on inva-WC.