Hinttalan kotiseututalo

Hinttalan kotiseututalo on viehättävä museoalue ja kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria, ja kesäoppaat kertovat vierailijoille alueen historiasta mielellään. Hinttalassa järjestetään kesäisin kulttuuritilaisuuksia, ja vaihtuvista kuvataide- ja käsityönäyttelyistä löydät uniikkeja taideteoksia, kodin käyttötekstiilejä sekä tuliaisia moneen makuun. Kesäkauden 2018 ohjelmassa on niin konsertteja, työpajoja kuin koko perheen ohjelmaa. Hinttalan ohjelma kootaan vuosittain alkuvuodesta, jolloin käynnissä on näyttelyaikahaku ja esiintyjien rekrytointi.

Café Hinttala
Hinttalan tunnelmallisessa kesäkahvilassa voit nauttia kotoisista leivonnaisista. Suosituilla sunnuntaibrunsseilla on tarjolla tuoreita leivonnaisia, salaatteja sekä muita herkkuja sesongin raaka-aineista. Brunssien yhteydessä järjestetään pienimuotoisia konsertteja. Kesällä 2018 kahvila on avoinna sunnuntaihin 26.8. saakka.

Saavutettavuus
Hinttalan pihapiirissä on muutamia pysäköintipaikkoja ja Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti. Pihapiirin maasto on epätasaista ja rakennuksiin on osin korkeat kynnykset tai portaat. Pytinkirakennuksen kahvilan sisäänkäynnillä on luiska lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, mutta rakennuksessa on korkeita kynnyksiä. Alueella inva-WC.