Hinttalan kotiseututalo

Hinttalan kotiseututalo on viehättävä museoalue ja kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria, ja oppaat kertovat vierailijoille alueen historiasta mielellään. Kesäkauden 2019 esiintyjähaku on käynnissä. Ohjelmaehdotuksia voi tarjota kulttuuripalveluille 15.2. saakka, ohjelma vahvistetaan maaliskuussa. Pihapiiriissä olevissa aitoissa järjestetään kesäaikaan vaihtuvia kuvataide- ja käsityönäyttelyitä. Myös näyttelyaikahaku päättyy 15.2.2109.

Café Hinttala
Hinttalan tunnelmallisessa kesäkahvilassa voi nauttia sekä kotoisista leivonnaisista että runsaasta sunnuntaibrunssista. Brunssien yhteydessä järjestetään pienimuotoisia konsertteja.

Saavutettavuus
Hinttalan pihapiirissä on muutamia pysäköintipaikkoja ja Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti. Pihapiirin maasto on epätasaista ja rakennuksiin on osin korkeat kynnykset tai portaat. Pytinkirakennuksen kahvilan sisäänkäynnillä on luiska lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, mutta rakennuksessa on korkeita kynnyksiä. Alueella inva-WC.