Hinttalan kotiseututalo

Hinttalan kotiseututalo on viehättävä museoalue ja kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria, ja oppaat kertovat vierailijoille alueen historiasta mielellään. Kesäkauden 2018 ohjelmassa oli muun muassa konsertteja, työpajoja, kuvataide- ja käsityönäyttelyitä sekä ohjelmaa koko perheelle. Ohjelma kootaan alkuvuodesta, jolloin käynnissä on näyttelyaikahaku ja esiintyjien rekrytointi.

Café Hinttala
Hinttalan tunnelmallisessa kesäkahvilassa voi nauttia sekä kotoisista leivonnaisista että runsaasta sunnuntaibrunssista. Brunssien yhteydessä järjestetään pienimuotoisia konsertteja.

Hinttalan joulu 2018
Museo ja Café Hinttala ovat joulun alla avoinna viikonloppuisin (la-su) 24.11.-16.12.2018. Ohjelmatiedot tarkentuvat syksyn aikana. Käsityöläiset voivat varata pihapiirin aitoista myyntipaikkoja 1-8 päiväksi vapaa-aikapalveluiden asiakaspalvelusta p. 03 5652 0100. Myyntipaikan vuokra on 10€ / 1-2 päivää (sis. alv. 24%).

Saavutettavuus
Hinttalan pihapiirissä on muutamia pysäköintipaikkoja ja Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti. Pihapiirin maasto on epätasaista ja rakennuksiin on osin korkeat kynnykset tai portaat. Pytinkirakennuksen kahvilan sisäänkäynnillä on luiska lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, mutta rakennuksessa on korkeita kynnyksiä. Alueella inva-WC.