Hinttalan kotiseututalo

Hinttalan kotiseututalo on museoalue ja kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. Museo esittelee 1800-luvun talonpoikaiskulttuuria, ja kesäoppaat kertovat vierailijoille alueen historiasta mielellään. Alueella järjestetään kesäisin kulttuuritilaisuuksia, kuten konsertteja, työpajoja ja kädentaitajien ja kuvataiteilijoiden näyttelyitä.

Kesän ohjelma julkaistaan näillä sivuilla toukokuun alussa sekä vapaa-aikapalveluiden kesätarjonnasta kertovassa kesäesitteessä, joka jaetaan Nokialla koteihin 2.5.2018. Jos ohjelmalehti ei tavoita esimerkiksi mainoskiellon vuoksi, voit tilata esitteen kulttuuripalveluista tai noutaa jakelupäivän jälkeen kirjastoista, uimahallilta, Taidetalolta tai Kerholasta. Hinttalan ohjelma kootaan vuosittain kevättalven aikana, jolloin käynnissä on niin näyttelyaikahaku kuin esiintyjienkin rekrytointi.

Saavutettavuus
Hinttalan pihapiirissä on rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten saapumista jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä suositellaan. Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti.

Pihapiirin maasto on epätasaista ja rakennuksiin on osin korkeat kynnykset tai portaat. Pytinkirakennuksen kahvilan sisäänkäynnillä on luiska lastenvaunuilla ja pyörätuolilla liikkuville, mutta rakennuksessa on korkeita kynnyksiä. Alueella inva-WC.