Harjuniitty

Nokian uusin asuinalue on muodostumassa Harjuniittyyn, noin 3 kilometriä keskustasta Siuron suuntaan. Harjuniitty on 2500 asukaan luonnonläheinen ja rauhallinen asuinalue, jota ympäröivät hyvät ulkoilureitit ja talvisin kattava latuverkosto.

Harjuniitystä on sujuvat kulkuyhteydet Tampereen ja Porin suuntaan, joten työssäkäynti esimerkiksi Tampereella tai muissa lähikunnissa on nopeaa ja helppoa. Myös Tampereen seudun joukkoliikenteen bussit palvelevat alueen asukkaita.

Harjuniitty tarjoaa hyvät palvelut erityisesti lapsiperheille. Uusi päiväkoti ja yhtenäiskoulu mahdollistavat sujuvan kasvun ja oppimisen polun lapsille. Lisäksi koulun yhteyteen on rakennettu liikuntahalli, joka on urheiluseurojen käytössä kouluajan ulkopuolella.

Uusi tonttihaku keväällä 2020

Harjuniitystä on tulossa haettavaksi 33 uutta omakotitonttia Satelliitinkadulta ja Taivaankannenkadulta keväällä 2020. Uudet tontit on merkitty tonttien karttasovellukseen harmaalla värillä ja ne ovat rakentamisvalmiita kesällä. Tarkemmat luovutusehdot ja -ajankohdat päätetään kuluvan talven aikana. Lisäksi noin 20 tonttia on tulossa haettavaksi loppuvuodesta 2020.

Jatkuvassa haussa olevat vapaat tontit

Harjuniityn alueen keskimääräinen tonttikoko on noin 850 neliömetriä ja rakennusoikeus keskimäärin 220-300 k-m2. Tontin voi ostaa tai vuokrata. Vuokratontin voi myös lunastaa myöhemmin omaksi niin halutessaan.

Harjuniityn vapaat tontit löytyvät tonttien karttasovelluksesta. Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista, hinnoista ja asemakaavamääräyksistä. Jokaisen tontin kohdalta löydät myös tonttikohtaiset hakuohjeet ja -lomakkeen sekä luovutusehdot.