Harjuniityssä seikkailut alkavat kotiovelta

Harjuniitty on 3000 asukkaan luonnonläheinen ja rauhallinen asuinalue, jota ympäröivät puisto- ja metsäalueet ulkoilureitteineen ja polkuverkostoineen. Talvella Harjuniitystä pääsee latuverkostoa pitkin keskustan suuntaan tai aina Nokian pohjoisille järvialueille asti. Harjuniitystä tulee haettavaksi uusia omakotitontteja syksyllä 2024.

Harjuniitystä on sujuvat kulkuyhteydet Tampereen ja Porin suuntaan, joten työssäkäynti esimerkiksi Tampereella tai muissa lähikunnissa on nopeaa ja helppoa. Myös Tampereen seudun joukkoliikenteen bussit palvelevat alueen asukkaita.

Harjuniityssä on runsaasti uusia pientaloja, koulu, liikuntahalli ja urheilukenttä.

Harjuniitty ja keskusta ovat suurimpia kasvualueita Nokialla. Ensimmäiset omakotitontit luovutettiin Harjuniitystä syksyllä 2016. Nyt alueella on moderneja omakoti- ja rivitaloja sekä useita kymmeniä taloja rakenteilla. Harjuniityn yhtenäiskoulun ja päiväkodin vieressä on dinosaurusteemainen leikkipuisto, luontopuupuisto sekä liikuntahalli ja urheilukenttä kaukaloineen. Harjuniityn pohjoisosaan avattiin uusi yksityinen päiväkoti tammikuussa 2023.

Jatkuvassa haussa olevat vapaat tontit

Harjuniityn alueen keskimääräinen tonttikoko on noin 850 neliömetriä ja rakennusoikeus keskimäärin 220-300 k-m2. Tontin voi ostaa tai vuokrata. Vuokratontin voi myös lunastaa myöhemmin omaksi niin halutessaan.

Harjuniityn vapaat tontit löytyvät tonttien karttasovelluksesta. Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista, hinnoista ja asemakaavamääräyksistä. Jokaisen tontin kohdalta löydät myös tonttikohtaiset hakuohjeet ja -lomakkeen sekä luovutusehdot.