Harjuniitty

Nokian uusin asuinalue on muodostumassa Harjuniittyyn, noin 3 kilometriä keskustasta Siuron suuntaan. Harjuniitty on 2500 asukaan luonnonläheinen ja rauhallinen asuinalue, jota ympäröivät hyvät ulkoilureitit ja talvisin kattava latuverkosto.

Harjuniitystä on sujuvat kulkuyhteydet Tampereen ja Porin suuntaan, joten työssäkäynti esimerkiksi Tampereella tai muissa lähikunnissa on nopeaa ja helppoa. Myös Tampereen seudun joukkoliikenteen bussit palvelevat alueen asukkaita.

Harjuniitty tarjoaa hyvät palvelut erityisesti lapsiperheille. Uusi päiväkoti ja yhtenäiskoulu mahdollistavat sujuvan kasvun ja oppimisen polun lapsille. Lisäksi koulun yhteyteen on rakennettu liikuntahalli, joka on urheiluseurojen käytössä kouluajan ulkopuolella.

Uusia omakoti- ja paritalotontteja elokuussa 2018

Nokian kaupunki luovuttaa haettavaksi 33 uutta omakoti- ja 7 paritalotonttia Harjuniitystä. Tonttien hakuaika alkaa 24.8. ja päättyy 10.9.2018 klo 12. Tonttiarvonta suoritetaan 13.9.2018 Nokian kaupungin valtuustosalissa. Hakuun tulevat tontit löytyvät sinisellä merkittynä karttasovelluksesta.

Harjuniityn uusista tonteista järjestetään tontti-ilta 23.8. klo 17 Harjuniityn koululla (Lautamiehenkatu 1, Nokia). Tontti-illassa esitellään mm. hakuun tulevat uudet tontit sekä alueen rakentamismääräykset.

Jatkuvassa haussa olevat vapaat tontit

Harjuniityn alueen keskimääräinen tonttikoko on noin 850 neliömetriä ja rakennusoikeus keskimäärin 220-300 k-m2. Tontin voi ostaa tai vuokrata. Vuokratontin voi myös lunastaa myöhemmin omaksi niin halutessaan.

Harjuniityn vapaat tontit löytyvät tonttien karttasovelluksesta. Karttasovelluksesta löydät tiedot mm. tonttien pinta-aloista, hinnoista ja asemakaavamääräyksistä. Jokaisen tontin kohdalta löydät myös tonttikohtaiset hakuohjeet ja -lomakkeen sekä luovutusehdot.