Jäähalli

Nokian jäähalli

Tekniset tiedot:
Kilpahalli ( jääkaukalo 1):
  • jäähalli valmistui 1996
  • katsomotilat 1 000 hengelle
  • pukuhuoneet 4 kpl

Harjoitushalli ( jääkaukalo 2):

Nokian keskusurheilupuistossa sijaitsee Nokian kilpa- ja harjoitusjäähalli. Kilpajäähallin eli vanhan hallin pääkäyttäjiä ovat jääurheiluseurat, sillä hallissa pelataan sekä viikolla että viikonloppuisin sarjapelejä. Pelien lomassa kilpajäähallia käytetään myös harjoituksiin. Lisäksi hallissa on liikuntasali ja kuntosali.

Harjoitushallin pääkäyttäjiä ovat myös jääurheiluseurat, mutta arkisin aamulla ja päiväaikaan käyttäjiä ovat myös koulut ja päiväkodit. Viikonloppuisin harjoitusjäähallissa on junioreiden ja aikuisten sarjaotteluita, luistelukoulu sekä kiekko- ja ringettekoulu.

Yleisöluistelu Nokian jäähallissa

Kuntalaiset pääsevät luistelemaan yleisövuoroilla maksutta Nokian kilpajäähallissa sekä harjoitusjäähallissa. Harjoitusjäähallissa on arkisin vapaita mailahöntsyvuoroja sekä sunnuntaisin yleisöluisteluvuoro.

Ajankohtaista jäähallissa

Ylimääräinen yleisöluistelu la 28.4. klo 15:30-16:30 päähallissa
Jäähalli kokonaan kiinni su 29.4.-1.5.2018

ma, ke ja pe klo 14:15-15:15, päähalli ( huom. koulujen loma-aikoina eri vuorot, tarkista liitteestä) Viikosta 18 alkaen päähalli on suljettu kevätkaudelta 2018

su klo 10:45-11:45, harjoitushalli ( huom. koulujen loma-aikoina eri vuorot, tarkista liitteestä) Harjoitushalli avoinna 2.5.-18.5.2018 , vain arkipäivisin ei viikonloppuisin


Mailahöntsyt

ma, ti, ke, to, pe  klo 14-15, uusi harjoitushalli ( koulujen varatessa, mailahöntsyt perutaan) (huom. koulujen loma-aikoina eri vuorot, tarkista liitteestä)