Jäähalli

Nokian jäähalli

Huom. Nokian jäähalli kiinni ma-ti 22.-23.10.2018 JHL:n työtaistelun vuoksi- ei vakiovuoroja, yleisöluistelua eikä mailahöntsyä

Kilpahalli ( jääkaukalo 1)
:

  • jäähalli valmistui 1996
  • katsomotilat 1 000 hengelle
  • pukuhuoneet 4 kpl

Harjoitushalli ( jääkaukalo 2):

Nokian keskusurheilupuistossa sijaitsee Nokian kilpa- ja harjoitusjäähalli. Kilpajäähallin eli vanhan hallin pääkäyttäjiä ovat jääurheiluseurat, sillä hallissa pelataan sekä viikolla että viikonloppuisin sarjapelejä. Pelien lomassa kilpajäähallia käytetään myös harjoituksiin. Lisäksi hallissa on liikuntasali ja kuntosali.

Harjoitushallin pääkäyttäjiä ovat myös jääurheiluseurat, mutta arkisin aamulla ja päiväaikaan käyttäjiä ovat myös koulut ja päiväkodit. Viikonloppuisin harjoitusjäähallissa on junioreiden ja aikuisten sarjaotteluita, kiekkokoulu, luistelukoulu sekä liikekalenterin Easyhockey- matalan kynnyksen jääkiekkovuoro yli 8-vuotiaille lapsille ja nuorille.

 

Yleisöluistelu Nokian jäähallissa muulloin kuin koulujen loma-aikoina

Kuntalaiset pääsevät luistelemaan yleisövuoroilla maksutta Nokian kilpajäähallissa sekä harjoitusjäähallissa Harjoitusjäähallissa on arkisin vapaita mailahöntsyvuoroja sekä sunnuntaisin yleisöluisteluvuoro.

Ma, ke ja pe klo 14:15-15:15, yleisöluistelu , jääkaukalo 1,
Ma, ti, ke, to ja pe klo 14-15 mailahöntsyt , jääkaukalo 2,  ( koulujen varatessa- mailahöntsy saattaa peruuntua)
Su klo 10:00-11:00 jääkaukalo 1 ( aika /jääkaukalo voi vaihdella otteluruuhkasta riippuen)

Yleisöluisteluvuorot ja mailahöntsyt näkyvät Timmi-kalenterissa