Pirkkalaistorin torimyynti ja -tapahtumat

Torilta löytyvät kesäkaudella viikoittain lähituottajien tuoreet vihannekset, marjat ja kesäkukat. Keskiviikko on Nokian Pirkkalaistorilla ympäri vuoden viikkotoripäivä ja erityisesti markkinapäivinä torille saapuu runsas joukko kauppiaita monipuolisine tuotteineen.

Torimyynnin säännöt

  • Torimyyntiaika on arkisin klo 7-18 ja lauantaisin klo 8-15. Toriaikoina myymään voi tulla ilman erillistä ilmoitusta kaupungille. Paikat valitaan saapumisjärjestyksessä.
  • Mikäli myynti tapahtuu toriaikojen ulkopuolella tai haluat varata koko torin käyttöösi mm. tapahtumaa varten, sovitaan torin käytöstä erikseen täyttämällä torin käyttölupahakemus (lomake alla).
  • Toripaikan koko n. 4 m x 4 m. Toripaikkoja on yhteensä 25 kpl.
  • Torimyynti tulee tapahtua toriruudun sisällä ja myyntipaikkojen väliin on jäätävä riittävät kulkuvälit. Autojen parkkeeraus torialueelle ei ole suotavaa ilman perusteltua syytä. Isompien myyntiautojen, jotka eivät mahdu 4 m x 4 m toriruutuun, tulee asettua torin reunoille varsinkin vilkkaimpina toripäivinä.
  • Toripaikat ovat ilmaisia. Mikäli torimyyjä haluaa tehdä kausipaikkavarauksen esim. kesäkaudeksi, tehdään tästä päätös erikseen. Kausipaikkavaraus edellyttää torimyyntiä useampana päivänä viikossa. Kausipaikan hinta on 70€ /kk /toripaikka. Kausipaikkaa voi anoa täyttämällä alla olevan lomakkeen.
  • Jokainen myyjä on velvollinen siivoamaan oman paikkansa myyntipäivän päättyessä. Roskat ja tyhjät pahvilaatikot viedään niille osoitetuille paikoille. Jos myyjä jättää siivousvelvoitteen suorittamatta, lähetetään hänelle lasku siivouksesta.
  • Päivinä, jolloin tori on varattu tapahtumia (pääsiäismarkkinat 30.3.2024, kevätmarkkinat 21.4.2024, vapputori 1.5.2024 (Nokian demarit), yöjäätelökioski 14.6.2024 ilta, syysmarkkinat 2.11.2024, joulumarkkinat 15.12.2024 ja Tapsan Tahdit) varten, tulee torimyynnistä sopia erikseen torin käyttöönsä varanneen tahon kanssa. Nokian motoristit kokoontuvat torilla toukokuun alusta syyskuun 2024 loppuun perjantaisin klo 17-18 ja Reko-rinki parillisten viikkojen torstaina klo 17.30 – 17.50.
  • Suosittelemme välttämään ilmaisjakelua torilla niiden tuotteiden osalta, joita torilla on sillä hetkellä myynnissä.

Torin käyttölupahakemukset

 

Torin grillikioskiyrittäjältä saa tarvittaessa avaimen wc-tiloihin sekä sähkökaapin avaimen sähkön tarvitsijoille. Torilla on kaksi sähkökaappia, joihin sopii yleinen sähkökaapin avain. Mikäli itseltäsi ei löydy sopivaa, voi avainta kysellä myös kaupungin elinkeinopalveluilta lainaan.

Pirkkalaistorin torikauppiaiden tarjouksia ja tuotteita voi seurata torikauppiaiden omasta FB-ryhmästä Nokian keskiviikkotori.