Viestintä

Tehtävämme on tarjota tietoa kaupungin palveluista, toiminnasta, suunnitelmista ja tavoitteista sekä luoda edellytyksiä nokialaisten osallistumiselle ja vuorovaikutukselle.

Nokian kaupungin viestinnästä vastaavat omalta osaltaan kaikki palvelualueet. Käytännössä viestintää hoidetaan valtaosin yksiköissä oman työn ohessa.

Hallintopalveluiden tiedotus kehittää ja koordinoi kaupungin viestintää ja vastaa koko kaupunkia koskevien asioiden tiedottamisesta sekä kaupungin pääviestintäkanavista. Tiedotus tukee johtoa ja yksiköitä erikseen sovittavissa viestinnän kokonaisuuksissa. Tiedotuksessa työskentelevät tiedottaja Leena Syrjä ja ma. viestintäasiantuntija Miina Salmenharju.

Markkinointipäällikkö Laura Niittymäki vastaa kaupungin kilpailukykyä ja elinvoimaa tukevasta markkinoinnista ja kaupunkikehityspalveluiden viestinnästä.

Ajankohtaisista asioista kerromme verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Julkaisemme 1-3 kertaa vuodessa Hyvä Asukas -lehteä. Lehti ilmestyy verkossa sekä painettuna lukuisiin jakelupisteisiin eri puolille kaupunkia.

Palvelut medialle

Lähetämme kaupungin mediatiedotteet jakelulistamme mukaisesti. Jos haluat yhteystietosi medialistalle, laitathan pyynnön tiedottajalle.

Haastattelupyyntöjen osalta voit olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihin ja kaupungin johtoon.

Mikäli etsit sopivaa haastateltavaa, voit olla yhteydessä:

  • Kaupunkikehityspalveluihin liittyvät asiat, esimerkiksi infrapalvelut, kaavoitus, kaupungin kehittäminen: markkinointipäällikkö Laura Niittymäki.
  • Talonrakennushankkeet ja koronarokotukset: viestintäasiantuntija Miina Salmenharju.
  • Muut asiat: tiedottaja Leena Syrjä.

Valokuvia

Median käyttöön varattuja valokuvia voi ladata Nokian kaupungin kuva- ja aineistopankista. Palvelussa on kaupungin johdon valokuvia,  maisemakuvia Nokialta sekä kaupungin brändimateriaalit. Avoimeen osioon ei tarvitse rekisteröityä.