Viestintä

Tehtävämme on tarjota tietoa kaupungin palveluista, toiminnasta, suunnitelmista ja tavoitteista sekä luoda edellytyksiä nokialaisten osallistumiselle ja vuorovaikutukselle.

Nokian kaupungin viestinnästä vastaavat omalta osaltaan kaikki palvelualueet. Käytännössä viestintää hoidetaan valtaosin yksiköissä oman työn ohessa.

Viestintäpäällikkö Johanna Kurkikangas kehittää ja koordinoi kaupungin viestintää ja vastaa koko kaupunkia koskevien asioiden tiedottamisesta sekä kaupungin pääviestintäkanavista. Viestintäpäällikkö tukee johtoa ja yksiköitä erikseen sovittavissa viestinnän kokonaisuuksissa.

Markkinointipäällikkö vastaa kaupungin kilpailukykyä ja elinvoimaa tukevasta markkinoinnista ja kaupunkikehityspalveluiden viestinnästä.

Ajankohtaisista asioista kerromme verkkosivuillamme Ajankohtaista-osiossa sekä sosiaalisen median kanavissa.

Palvelut medialle

Lähetämme kaupungin mediatiedotteet jakelulistamme mukaisesti. Jos haluat yhteystietosi medialistalle, laitathan pyynnön viestintään (johanna.kurkikangas@nokiankaupunki.fi).

Haastattelupyyntöjen osalta voit olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihin ja kaupungin johtoon.

Mikäli etsit sopivaa haastateltavaa, voit olla yhteydessä:

  • Kaupunkikehityspalveluihin liittyvät asiat, esimerkiksi infrapalvelut, kaavoitus, kaupungin kehittäminen: markkinointipäällikkö
  • Muut asiat: viestintäpäällikkö Johanna Kurkikangas.

Valokuvia

Median käyttöön varattuja valokuvia voi ladata Nokian kaupungin kuva- ja aineistopankista. Palvelussa on kaupungin johdon valokuvia,  maisemakuvia Nokialta sekä kaupungin brändimateriaalit. Avoimeen osioon ei tarvitse rekisteröityä.