Kodin ja koulun yhteistyö

Kodin ja koulun koulun yhteistyö on meille tärkeää. Tahdomme vahvistaa kasvatuskumppanuutta ja tukea koteja tärkeässä kasvatustyössään.

Vanhempainillat lukuvuonna 2022-23

Vanhempainillat ovat osa kodin ja koulun välistä yhteistyötä ja vuoropuhelua. Vanhempainilloissa koulu voi tiedottaa toiminnastaan ja ajankohtaisista asioista ja huoltajat voivat esittää itseään askarruttavia kysymyksiä sekä kohdata muita vanhempia.

  • Koko koulun vanhempainilta ja Emäkosken koulun avoimet ovet maanantaina 22.8.2022 klo 18-19.30
  • Luokkien vanhempainiltojen ajankohdista tietoa luokanvalvojilta.
  • Tulevien seiskojen vanhempainilta tiistaina 16.5.2023 klo 18

Kodin ja koulun päivä

Tiedotamme myöhemmin osallistumisesta Kodin ja koulun päivään

Vanhempainyhdistys

Emäkosken koulun vanhempainyhdistys toimii aktiivisesti koulun ja kodin yhteistyön edistämiseksi.

Vanhempainyhdistyksen toimintaan osallistumalla saat ajankohtaista tietoa koulun arjesta ja tapaat muita vanhempia. Vanhempainyhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet.

Kokoukset ovat kaikille vanhemmille avoimia, ja ne järjestetään Emäkosken koulun tiloissa, joko ruokalassa tai luokassa D2.

Tykkää Emäkosken koulun vanhempainyhdistyksestä myös Facebookissa

Toiminta:
– Vanhempainyhdistys järjestää erilaisia vanhemmille tarkoitettuja, vanhemmuutta tukevia luentoja ja tapahtumia.
– Vanhempainyhdistys jakaa Emäkosken koulussa oppilaille stipendejä ja hymypatsaita. Hymypatsaan voi saada oppilas, joka on ollut hyvä kaveri toisille, toiminut omalta osaltaan kiusaamista vastaan ja tukenut näin koulun yhteisöllisyyttä.
– Vanhempainyhdistys tukee Emäkosken koulun oppilaskuntaa vuosittain rahallisesti. Tämän lisäksi vanhempainyhdistys tekee yhteistyötä oppilaskunnan kanssa oppilaiden hyvien opiskeluolosuhteiden takaamiseksi.
– Vanhempainyhdistys lahjoittaa mahdollisuuksien mukaan koululle erilaisia tarpeellisia ja kouluviihtyvyyttä edistäviä tarvikkeita. Yhdistys on lahjoittanut koululle muun muassa kameroita, jumppapalloja, jalkapalloja ja shakkivälineistöä.
– Vanhempainyhdistyksen toimintaa voit tukea tulemalla mukaan toimintaan ja/tai maksamalla jäsenmaksun (jäsenmaksu 10 € / perhe; tilinumero FI 1252 9309 2014 3950). Jäsenmaksuista saatavat tulot ovat erittäin tärkeitä vanhempainyhdistyksen toiminnalle.