Kerhot

Ajankohtaisista Myllyhaan koulun kerhoista ilmoitetaan Wilman välityksellä.

Myllyhaan koulun iltapäiväkerho
Lautamiehenkatu 1, 37140  NOKIA
Iltapäiväkerhon toimintasuunnitelma kevät 2021
Iltapäiväkerhon tilat löytyvät kaksikerroksisen parakkirakennuksen 1. kerroksesta ovesta tultaessa oikealla puolella käytävää.Iltapäiväkerhon puhelinnumero on 050 5131831. Iltapäiväkerhossa työskentelevät koulumme ohjaajat. Lisäksi kerhossamme työskentelee vaihtelevasti opiskelijoita ja harjoittelijoita.

Myllyhaan iltapäiväkerho on avoinna
ma-pe 12.30-16.30.

Puheluihin ja tekstiviesteihin vastataan klo 12.30 jälkeen.

 

Käytännön tietoa kerhojen iltapäivätoiminnasta.

Kerhot ovat avoinna koulupäivien mukaan, ma-pe klo 12.30-16.30. Lapsi on haettava klo 16.30 mennessä tai hänet lähetetään kävellen kotiin tai huoltajien kanssa sovittuun paikkaan.Läsnä- tai poissaolomuutoksista ilmoittaa aina huoltaja, lapsen kertomana ilmoitus ei riitä. Poissaoloista pitää ilmoittaa mahdollisimman nopeasti kerhoon lapsenne turvallisuuden takia (tieto koulun puolelta ei välttämättä saavuta meitä). Jos lasta ei kerhossa näy, joudumme aloittamaan etsinnät ja soittamaan huoltajille!

Koulun järjestyssäännöt koskevat myös kerhoa, eli esim. puhelimen on oltava äänettömällä. Kaikki lasta koskevat asiat tulee ilmoittaa kerhon puhelimeen! Siitä tavoitatte myös lapsenne tarvittaessa.

Halutessanne lapsi voi tuoda kerhoon xylitolpastillirasian, josta hän voi ottaa pastillit välipalan jälkeen.
Huomioimme lapsen syntymäpäivän, mutta erilaisten allergioiden vuoksi tarjoamiset ovat kiellettyjä.
Suosittelemme, että lapsi toisi kerhoon omat sisäkengät. Säänmukainen vaatetus on myös tärkeää. Lisätietoa kerhosta saa iltapäivätoiminnan oppaasta!