A.R. Winterin pienviljelysrahasto

Nokian kaupungin A.R. Winterin pienviljelysrahasto myöntää halpakorkoisia lainoja maatilatalouden ja maaseutuelinkeinojen edistämiseen Nokian alueella.

Lainaehdot

Nokian kaupungin A.R. Winterin pienviljelysrahasto myöntää lainoja, joiden katsotaan edistävän elinkeinotoimintaa Nokian kaupungin alueella.

Rahasto on tarjonnut joustavan mahdollisuuden maaseudun pienimuotoisen elinkeinotoiminnan edistämiseen haja-asutusalueilla (Nokian keskustan kaava-alueen ulkopuoliset alueet) ja lainat ovat kohdistuneet pääsääntöisesti pienimuotoisiin hankkeisiin ja investointeihin. Lainoja voidaan myöntää maatiloille, yksityishenkilöille, yhdistyksille ja yhteisöille.

Hakuaikaa vuodelle 2024 on tammikuun 31. päivä 2024 asti. Haettava lainasumma voi olla enintään 20 000 euroa/hakija ja laina-ajan maksimipituus on 8 vuotta. Lainan korko on 1 % ja se erääntyy kerran vuodessa, joulukuussa.

Edit. 5.2.2024 Vuodelle 2024 on vielä jakovaraa jäljellä ja hakemuksia voi jättää lomakkeen kautta. Hoitokunta käsittelee niitä saapumisjärjestyksessä.

Haku A.R.Winterin laina -lomakkeella suomi.fi-viestit -palvelussa. Verkkoasiointi vaatii tunnistautumisen.