Lasten ja nuorten toiminta-avustus

Vapaa-aikajaosto on päättänyt kokouksessaan 20.1.2021, § 9, poikkeuksellisesta toiminta-avustusten hausta vuodelle 2021. Avustukset jaetaan vuoden 2020 hakemuksien perusteella. Toiminta-avustusten hakuaika vuonna 2021 on 1.3.-26.3.2021 klo 15:00.

Edelliseen viitaten vapaa-aikapalvelut on päättänyt, että vuodelle 2021 ei järjestetä uutta toiminta-avustusten hakua, vaan avustukset jaetaan vuoden 2020 hakemuksien ja rahajakojen perusteella. Hakijan tulee kuitenkin 1) varmistaa onko toimija ja toiminta vielä olemassa, 2) haetaanko avustusta ylipäätään vuonna 2021, 3) kuvailla ja osoittaa vuoden 2020 toiminnan toteutumista toimintakertomuksella ja viimeisimmällä valmistuneella tilinpäätöksellä sekä 4) esittää suunnitelma toiminnan jatkumiseksi päivittämällä tai laatimalla toimintasuunnitelma vuodelle 2021.

Tälle sivustolle aukeaa erillinen sähköinen hakulomake 1.3.2021 vuoden 2021 toiminta-avustuksen hakua varten.

Nokian kaupunki myöntää hakemuksesta toiminta-avustuksia ja projektitukea.

Lasten ja nuorten järjestöjen ja ryhmien toiminta-avustuksia myönnetään Nokialla tapahtuvaan toimintaan järjestöille ja vapaille ryhmille, jotka järjestävät lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa. Kansalaistoiminnan toiminta-avustuksia myönnetään Nokialla tapahtuvaan toimintaan järjestöille, joiden toiminta edistää hyvinvointia ja terveitä elämäntapoja. Erityisesti painotetaan lapsille, nuorille ja lapsiperheille suunnattua toimintaa.

Projektitukea kulttuuri-, liikunta- ja nuorisohankkeisiin voi hakea ympäri vuoden.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Toiminta-avustusta hakevan yhdistyksen tulee olla rekisteröity Nokialle tai kyettävä osoittamaan, että toimintaa toteutetaan Nokialla.

Toimi näin

Toiminta-avustusten hakuaika on vuosittain keväällä erikseen tarkemmin ilmoitettuna ajankohtana. Ennen avustushakemuksen täyttämistä hakijan tulee tutustua huolellisesti avustusohjeeseen, haettavaan avustukseen liittyvään hakulomakkeeseen ja pistetaulukkoon.

Palvelun maksullisuus

Maksuton

Toiminta-avustus maksetaan ainoastaan täydellisiä hakemusasiakirjoja vastaan. Väärien tietojen antamisesta voidaan evätä toiminta-avustus kokonaan. Myöhässä jätettyjä hakemuksia ei huomioida. Mikäli kaupungilla on laskusaatavia avustusta hakevalta yhdistykseltä tai seuralta, kuitataan saatavat ennen toiminta-avustuksen maksamista.

Liitteet voi lähettää vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi tai tuoda vapaa-aikapalveluiden asiakaspalveluun kirjasto- ja kuttuuritalo Virtaan, vapaa-aikapalveluiden postilaatikkoon Välikadun puolelle.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.