Uimahallin pääsiäisen aukioloajat 2019

Pääsiäisen 2019 aukioloajat: Kiirastorstai 18.4. uimahalli auki klo 8-18 Pitkäperjantai 19.4. suljettu Lauantai 20.4. uimahalli auki klo 10-17 1.Pääsiäispäivä 21.4. sunnuntai uimahalli auki klo 10-17 2.Pääsiäispäivä 22.4. maanantai suljettu

Nuorisopalveluiden asiakastyytyväisyyskysely

Nokian kaupungin nuorisopalvelut on mukana Pirkanmaan seutukunnan nuorisopalveluiden yhteisessä asiakastyytyväisyyskyselyssä. Kysely on auki kesäkuun loppuun asti.

Toteuta liikuntaunelmasi 10.5.2019

Toukokuun 10. päivä vietetään jo neljättä koko Suomen yhteistä liikuntapäivää! Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Päivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle! Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Unelmien liikuntapäivä on päivä, johon Nokian kaupungin liikuntapalvelut kutsuu mukaan kaikki nokialaiset toimijat sekä kuntalaiset järjestämään liikuntatapahtumia ja kokeilemaan uusia tapoja liikkua. Päivä täyttyy avoimista harjoituksista, pihaleikeistä, metsäseikkailuista, kävelykokouksista, taukojumpista, pyörälenkeistä ja lajikokeiluista. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikuntatapahtuman ja olla mukana rakentamassa liikkumisen juhlapäivää!

Terveyskeskuksen aluevastaanotot muuttavat Vihnuskadulle

Nokian terveyskeskuksen aluevastaanotot eli omalääkärit ja -hoitajat muuttavat Vihnuskatu 3:ssa sijaitseviin entisiin vanhainkodin tiloihin 15.4. alkaen. Lisäksi sinne siirtyvät diabeteshoitajat, kotihoidon lääkäri–hoitaja-työpari, muistihoitaja, geriatri, ravitsemusterapeutti sekä aikuisneuvola (matkailijarokotukset). Tesomalla toiminut vastaanotto muutti Vihnuskadun tiloihin huhtikuun alussa.