Hyvinvointikeskuksen rakentaminen

Nokian kaupungin uuden hyvinvointikeskuksen tilaohjelma on valmis. Tilasuunnittelussa on huomioitu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuominen saman katon alle.

Kuorojen kouluyhteistyö alkoi Nokian Kulttuuripolulla

Nokian Kulttuuripolulla on tänä syksynä käynnistynyt uusi yhteistyömuoto ”Kuoromusiikkia Nokialta”-koulukonsertit. Kuorojen vierailuilla on tarkoitus esitellä oppilaille kuoromusiikkia sekä nokialaisia kuorotoimijoita, onhan niillä pitkät ja komeat perinteet paikkakunnalla. Vierailut järjestetään osana koulupäivää. Kuoroista mukaan ilmoittautuivat Nokian Mieskuoro, Nokian Työväen Mieskuoro ja Pinsiön Mieskuoro.

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja koskeva lain muutos 1.1.2018

Eduskunta on 8.12. hyväksynyt varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja koskevan lain muutoksen. Maksut alenevat tammikuusta 2018 alkaen. Pieni- ja keskituloisen perheen maksut alenevat, ja jatkossa toisen lapsen sisaralennus on 50 prosenttia nykyisen kymmenen sijaan.

Työllisyyspalveluiden poikkeukselliset aukioloajat

Nokian kaupungin työllisyyspalvelut on poikkeuksellisesti suljettu perjantaina 15.12.2017 klo 8-12. Palvelemme normaalisti iltapäivällä. Työllisyyspalvelut on myös suljettuna 27.- 29.12.2017 välisenä aikana. Palvelemme jälleen tiistaina 2.1.2018 alkaen.