Walkers-auto Wauton toimintaan etsitään vapaaehtoisia aikuisia

Nokian kaupungin nuorisopalvelut saavat helmi-toukokuussa käyttöönsä Aseman lapset ry:n Walkers- auto Wauton. Nyt etsimme vapaaehtoisia aikuisia, jotka yhdessä nuorisoalan ammattilaisten kanssa haluavat tehdä liikkuvaa nuorisotyötä ja kohdata nuoria.

Tarvitsemme mukaan mahtavia vapaaehtoisia eli wapareita, jotka tuovat mukanaan nuorten kohtaamiseen omaa osaamistaan ja persoonaansa.

Kirjaston satutunnit alkavat

Kirjaston satutunnit jatkuvat myös vuonna 2019. Linnavuoren lähikirjastossa satutunnit ovat joka toinen perjantai klo 9.30 alkaen 18.1.–26.4. välisenä aikana. Pääkirjastossa satutunnit ovat joka toinen torstai 10.1.–16.5. välisenä aikana klo 9.30 alkaen.

Muutoksia kirjaston maksuihin

Uusi vuosi toi muutoksia maksuihin PIKI-kirjastoissa. Lainauskielto napsahtaa päälle kun maksuja on kertynyt 15 euroa. Aiemmin raja oli 20 euron kohdalla. Yhtä lainattua kirjaa tai elokuvaa tms. kohti voi maksuja kertyä nyt 9 euroa kun aiemmin maksimi oli 5 euroa.

Luistelukentistä osa on jo luistelukunnossa

Luistelukenttiä kunnostetaan kovalla vauhdilla (21.12.2018) ja osa kentistä on jo saatu avattua. Tällä hetkellä luistelemaan pääsee Menkalassa, Keskusurheilukentän yleisöluistelualueella sekä Siuron kaukalossa. Muistathan, että kaikki Nokian kaupungin ylläpitämät hiihtoladut ja luistelukentät löytyvät karttasovelluksesta. Karttasovellus kertoo ajankohtaiset kunto- ja huoltotiedot siitä…