Tyttölän päiväkoti

Tyttölän päiväkoti on noin 60-paikkainen päiväkoti hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan Nokian keskustassa, kävelymatkan päässä erilaisista kulttuuri- ja liikuntapaikoista. Päiväkodissa järjestetään varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille.

Osoitteet

Kyyninkatu 35
37100 NOKIA

Palveluajat

Maanantai-Perjantai 06:15-17:15

Puhelinnumerot

varhaiskasvatusyksikön johtaja:  +358449061200

Verkkoasiointi 

Tyttölän päiväkodissa on kolme ryhmää. Meillä liikutaan, leikitään ja käytetään luovuutta. Lasten oppimisympäristö muuttuu lasten kiinnostusten ja tarpeiden mukaan. Päiväkotimme tilat ovat monipuolisesti käytössä. Esim. verstasta käytetään myös rakenteluun ja liikuntasalia leikkimiseen. Halimetsä ja lähiympäristö ovat isommille lapsille viikoittaisten retkien kohteina.

Keskeisen sijaintimme ansiosta voimme helposti hyödyntää Nokian keskustan palveluita vaikkapa kävellen. Talossamme on liikkumisen salliva ilmapiiri. Esim. meillä saa juosta tai mopoilla käytävällä. Lasten omaehtoista liikkumista pidetään tärkeänä. Salin lisäksi liikutaan ryhmissä, käytetään jäähallia ja eskarit vierailevat uimahallissa.

Lapsille mahdollistetaan kokeilemalla oppiminen. Turvallisuutta unohtamatta meillä rohkaistaan lapsia etsimään ratkaisuja ongelmiin ja löytämään uusia taitoja.

Pieni talomme luo yhteisöllisyyttä – toisessa ryhmässä oleva sisarus on aina lähellä ja koko henkilökuntakin tulee lapsille tutuksi. Me pidämme tärkeinä arvoina hyviä tapoja ja kauniisti puhumista. Osallisuus toteutuu arjessa, lasta kuunnellaan ja hänen toiveensa otetaan huomioon. Pienryhmätoiminta kuuluu meillä jokaiseen päivään. Pienryhmässä toimiessa jokainen lapsi tulee kuulluksi ja lapset tuntevat olevansa osa yhteisöämme.