Myllyhaan päiväkoti

Päiväkodin välittömässä läheisyydessä on retkiin houkutteleva metsä, kallioineen ja puroineen. Talvella päiväkodin vieressä kulkee latu ja luistinrata on lähellä. Näitä mahdollisuuksia hyödynnetään ahkerasti. Arvostamme luonnon rauhaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia elämyksiin, leikkiin, seikkailuihin, liikkumiseen ja tutkimiseen.

Osoitteet

Rounionkatu 94
37100 NOKIA

Palveluajat

Maanantai-Perjantai 06:15-17:15

Puhelinnumerot

varhaiskasvatusyksikön johtaja:  +358449061202

Verkkoasiointi 

Päiväkodissamme toimii viisi lapsiryhmää.

Luonto on tärkeä osa päiväkotimme arkea. Lähimetsässä sijaitsee paikka, jonka takavuosien esikoululaiset nimesivät Aurinkokallioksi. Siellä meillä on lupa nuotion tekoon, joten ruokailukin luonnonhelmassa mahdollistuu. Metsän läheisyys mahdollistaa luonnosta nauttimisen, siellä leikkimisen ja tutkimisen.

Hyvä luontosuhde ja arvostus luontoa kohtaan muodostuvat itse kokemalla. Luontosuhteen syntymisen lisäksi edistämme kestävää kehitystä lajittelemalla ja kierrättämällä jätteitä yhdessä lasten kanssa. Kiinnitämme huomiota energian säästämiseen mm. sammuttamalla turhat valot.

Päiväkodissamme on suuri sali, joka luo puitteet monipuoliselle toiminnalle. Leikille on aikaa joka päivä,
lisäksi harjoittelemme ja opettelemme erilaisia taitoja päivittäin. Ulkoilemme lähes joka säällä pihassamme ja/tai metsässä.

Kerran kuukaudessa meillä on koko päiväkodin yhteinen leikkipäivä, valitsemme leikkejä yli ryhmärajojen; näin mahdollistamme lapsille leikkiä esim. sisaruksensa kanssa, uusiin leikkikavereihin, eri-ikäisten lapsien yhteisleikkiin.

TERVETULOA PÄIVÄKOTIIMME!